Oyun için alınabilir ancak iş ve dizi-film seyretmek için uygun bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Fikir olarak çok iyi olsa da uygulama konusunda fiziki...
Dediğim gibi bazı kişiler 3D yazıcı ve Arduino kullanarak vites ve debriyaj yapıyor. Bunları USB ile kasaya bağlayarak DFGT ile kullanabilirsin. Ancak...
Toplam 7 vites var, 6 ileri 1 geri şeklinde. Sağ alt taraf 6. vites oluyor. Geri vitese geçmek için vites kolunu aşağı doğru bastırıp 6. vitese çekmek...
Kötü bir ürün. En önemlisi direksiyonda Force Feed Back özelliği yok. Onun haricinde pedalları ve vitesi çok kolay bozulabiliyor. Vitesleri eksikten kastın...
O bütçede manuel vitesli set bulman pek mümkün değil. DFGT'ye ve V900-S'e harici vites takabilirsin ancak debriyaj pedalı olmadığı için pek mantıklı olmaz...
Bilgim yok sadece beklentimi dile getirdim. Önce Terendyol'da sonra Hepsiburada'da 899 TL'ye düştü. Belki farklı e-ticaret sitelerinde de düşebilir diye...
Kategorileri takip etme özelliği mevcut. İşaretlediğim butona basarsan Sıcak Fırsatlar kategorisinde açılan tüm konuların bildirimleri gelir. E-posta olarak...
2 tane lazımdı hem Trendyol'dan hem de Hepsiburada'dan 899 TL'ye aldım. Şimdi Pazarama'da olmasını bekliyorum orada kuponum var. Bunlardan birini iptal edip...
Kendime aldım. Arkadaşa bir türlü alamadık. Benim kartları girince onda siparişi iptal etti. Kodu veriyorum banka onaylıyor sonra anında sipariş iptali...
Farklı hesap, farklı telefon, farklı kart, mobil veri açık şekilde dahi ikinciyi alamadım iptal verdi. En azından bir tane alabildim buna da şükür. :peped: