Emir Aydın isimli üyenin son içerikleri

1. Emir Aydın

🔥İndirim Havit H2590bt Pro Kablosuz Kulaklık 399 TL!

Şöyle olmuyorsa güzel fiyatmış.
  2. Emir Aydın

N11 Ryzen 7 7800x3d Alınır mı

DFS güvenilirdir sorun çıkmaz. AM4'teki gibi işlemcilerde pin olmadığı için iadelik bir durum da olmaz zaten yüksek ihtimalle.
  3. Emir Aydın

10.000 TL Bütçe ile Direksiyon Seti Önerisi

Direksiyon seti alırken bakman gereken en önemli şey Force Feed Back (FFB) olup olmadığı. Ardından bakman gereken şey ise bu FFB özelliğinin hangi yöntemle sağlandığıdır. Örnek vermek gerekirse Rampage V902 veya W20 gibi setlerde FFB yoktur (Bunlar kesinlikle alınmamalı). Logitech G29'da ise...
  4. Emir Aydın

10.000 TL Bütçe ile Direksiyon Seti Önerisi

10K bütçede yeni olarak alabileceğin düzgün bir model yok maalesef. İkinci el PXN V10 Pro bakabilirsin, 13K'ya bulunabiliyor. Bütçemi kesinlikle aşamam dersen 10K altına rahatlıkla Logitech G29 bulursun ancak PXN V10 Pro ile aralarında çok ciddi fark var. Ayrıca bu set 5-10 senelik eski tip...
  5. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

Fotoğraf istemediler. Kupondan kastın cüzdan bakiyesi ise iadeyi de cüzdan bakiyesine yapıyorlar sanırım. Kartından ödediğin 204 TL de dahil. (yanlış hatırlamıyorsam)
  6. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

3 tane sipariş etmiştim. Müşteri hizmetlerine 12 tane gelmedi yazdım parayı iade ettiler ve ürünler sizde kalabilir dediler. :peepokalp:
  7. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Antebella Badem 200 G + Kaju 200 G + Fındık Kreması 200 G 313 TL

Muhtemelen güzeldir de biraz pahalı. :peepo1:
  8. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Antebella Badem 200 G + Kaju 200 G + Fındık Kreması 200 G 313 TL

Bademli olan baya iyiymiş, fındıklı olan da güzel. Kajulu olanı pek beğenemedim. :kizginpeepo:
  9. Emir Aydın

G.Skill 32 GB (2x16 GB) Tz5 Cl26 Alınır mı?

Dediğin gibi çip önemli. Ram fiyatları ilk arttığında ikinci elden 5000 TL'ye 2x16 6000 MHz CL38 ram yakalayıp almıştım. Almadan önce çipini kontrol edip o şekilde aldım (Hynix A-Die). Ancak üşengeçliğimden ve performansını yeterli bulduğumdan hiç CL düşürmeye çalışmadım. Muhtemelen 1.40-1.45V...
  10. Emir Aydın

G.Skill 32 GB (2x16 GB) Tz5 Cl26 Alınır mı?

Fiyatına değecek bir performans farkı yaratmadığı için alınmaz. :peepo1:
  11. Emir Aydın

Pxn V10 Pro Vs Logitech G29 Vs Thrustmaster T300 Rs Gt – Hangisi

Direct Drive olduğu için PXN V10 Pro almalısın. G29 dişli, T300 ise kayışlı sisteme sahip. İki sistem de Direct Drive'a göre dezavantajlara sahip. Dolayısıyla V10 Pro varken bu iki set seçenek bile olmamalı.
  12. Emir Aydın

2. El Alıcam, Hangi Direksiyon Setini Tercih Etmeliyim

13K'ya G29 alınmaz. Dişli sistem kullandığı için çok sesli ve pürüzlü çalışıyor. Onun yerine PXN V10 Pro alabilirsin. Direct Drive olduğu için bu set G29'a göre kıyaslanamayacak derecede iyi. Örnek...
  13. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda X | Kablosuz Gaming Kulaklık | 3,365₺

Yapabilirsin. Hatta Amazon bana Vatan'dan daha çok güven veriyor. Vatan'a lafım yok, Amazon fazla iyi. :peepokalp:
Geri