Bunlar toplam 5 dolar ediyor işime yaramadıkları için satmıştım. Şu anda envanterimde çok daha değerli itemler var ancak pazarı geçici süreliğine kapattıkları için satış yapamıyorum.
Şundan var 10 dolara rahatlıkla gider...
Ben hala oynuyorum ve hala banka hesabımdan para çekilmedi. :peepo1:
Ancak şu anda oyunu oynamak eziyet çünkü oyunun ana mekaniği olan item düşürme sistemini geçici süreliğine nerflediler. Aynı zamanda şu an düşürülen itemler Steam pazarına da koyulamıyor. İtem düşmediği için karakterini...
1.5M bütçede aile için B Hatchback bana da pek mantıklı gelmedi. Yine de seçenekleri yorumlamak gerekirse Opel Corsa-e GS ve Peugeot e-208 GT modellerini direkt elerim çünkü menzilleri çok düşük. Clio 1.0 TCe'de CVT şanzıman mevcut, çok bağırır ve gitmez. Dolayısıyla pek tavsiye etmem. i20...
İndirdiğimden beri bende de devre dışı. Bildiğim kadarıyla Çinliler o kısımda bir açık bularak karakterlerini çok hızlı bir şekilde 90 level yapmış. Onu düzeltmek için belli bir süreliğine devre dışı bırakmışlar.
Umarım çalmıyordur. :peepo1:
Dün indirmiştim, daha şimdiden durum bu. Ancak bu tarz uygulamalar yapısı gereği bir süre sonra yüksek ihtimalle çöküşe geçecektir. Arzı karşılayacak bir talep olmazsa bir süre sonra tüm itemler 0.03 dolara düşer muhtemelen.
Inventus gibi kurumsal yerlerden alınan ürünlerde bu tarz endişelere gerek yok. Yine de içini rahatlatacaksa ben de senin gibi PTTAVM üzerinden Inventus satıcısından aldım ve ürün sorunsuz.
RX 5700 XT için 7500-8000 TL biraz pahalı. Aynı şekilde Ryzen 5 5600 de sıfır fiyatını hak eden bir işlemci değil. Ryzen 5 7500F ile aynı fiyata satılıyor. İkinci elde 4000 TL'ye alınsa daha iyi olurdu. Performans açısından oyunlarda bir sorun yaşamazsın.