Emir Aydın isimli üyenin son içerikleri

1. Emir Aydın

🔥İndirim Belkin 2 Adet USB-A - USB-C 1,5 m,15 W Kablo - 157 TL

Alsam mı diye düşündüm ama 15W çok düşük ya. :peepo2:
  2. Emir Aydın

350K'ya Sanayiye Uğratmayacak Araba Önerisi

O bütçede Punto bakılabilir. Full boyalı olmasını tolere edebilirsen aşağıdaki ilanı düşünebilirsin. 2013 olduğu için mantıklı duruyor. Daha az boyalı olsun dersen daha eski yıllardan da bulunabilir. Atmosferik 1.4 motor sanayiye kolay kolay uğratmaz. Uğratsa bile parçaları ucuz olduğu için...
  3. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Konuyu görmüştüm de indirim yazılınca hiç bakmamıştım ramler her türlü pahalı diye. Keşke bedava yazılsaydı. :peeposad:
  4. Emir Aydın

700-750K Otomobil Önerisi

1.6 E-Torq, 1.4 Fire veya 1.3-1.6 Multijet motorlar kadar popüler olmadığı için onlar kadar hızlı satılmaz belki ancak Egea olduğu için her halükarda istediğin zaman hızlı bir şekilde satarsın diye düşünüyorum. Ki satmasan bile kötü bir araba değil. Yıllarca kullanılabilir.
  5. Emir Aydın

Bütçen elverirse biraz boyalı-kilometreli Egea 1.6 E-Torq alınabilir. Benzinli ve otomatik olarak gerçekten güzel bir tercih. Aisin üretimi tork konvertörlü bir şanzımana sahip. Gayet sağlam bir şanzımandır, masraf açma olasılığı ve bakım maliyeti düşük. Motor da aynı şekilde sağlam bir...
  6. Emir Aydın

Yatay Ölü Piksel Sorunu

Ölü piksel değil bu. AOC 24G2SP monitörümde de aynısını yaşamıştım. Garantiye yollamak gerekiyor. Stokta varsa aynı model monitör yolluyorlar. Yoksa muadil monitör öneriyorlar, kabul edersen onu yolluyorlar. Kabul etmezsen para iadesi yapıyorlar.
  7. Emir Aydın

21K kilometrede bu hale gelmiş olması için uçurumdan filan uçmuş olması lazım herhalde. o.O2
  8. Emir Aydın

Corsair Void RGB Elite Wireless Alınır mı?

Bir ara Corsair Void RGB Elite Wireless kullanıyordum. Sonrasında Razer Barracuda X, Vatan'da 1900 TL gibi çok ucuz bir fiyata düşünce onu almıştım. Hala kullanıyorum ve memnunum. Sadece Razer'ın bir ürününden beklemeyeceğim şekilde ses tekerleğini oynatınca cızırtı yapıyor. Onun haricinde bir...
  9. Emir Aydın

🔥İndirim 🔥 Barilla Makarna 29 TL 🔥 Amazon İndirimleri

Makarna için konu açılabilir arkadaşlar. Forumda "Yeme-İçme" kategorisi bulunuyor zaten. İndirim konusu olduğu için de orası yerine "Sıcak Fırsatlar" kategorisinde açılıyor. Bu gayet normal bir durum.
  10. Emir Aydın

🔥İndirim 🔥 Barilla Makarna 29 TL 🔥 Amazon İndirimleri

4 al 3 öde yapmışlar ama maksimum adet limitini 15'de bırakmışlar. 16 yapsaydınız bari. :peepo2:
  11. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 12KG Ariel Deterjan 1TL

Kaçan fırsata bak ya. :peeposad:
  12. Emir Aydın

R7 5700 Hangi İşlemciye Denk?

Çoklu çekirdek gücüne ihtiyacın yoksa düz 5700 almak mantıklı değil çünkü ön belleği düşük. Özellikle Valorant, CS, R6 gibi oyunlarda Ryzen 5 5600, Ryzen 7 5700'den daha iyi performans verir. Yani Ryzen 7 5700 için hemen hemen Ryzen 5 5500 gücünde diyebiliriz. (Oyunlarda)
  13. Emir Aydın

🔥İndirim KTC H25T7 200HZ Monitör 🔥3.899₺

Akbank'ta kampanya vardı 2000 TL'lik alışverişe 1000 TL chip para ve Hepsiburadaya özel 3000 TL'ye 200 TL chip para birleşiminden 1200 TL chip para geldi. Yani monitör 2700 TL'ye geldi diyebilirim. :peped:
  14. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

Evet ben de bu şekilde 1900 TL'ye Barracuda X almıştım. Arayarak şansınızı deneyebilirsiniz ancak şu anda mesai dışı olabilir.
  15. Emir Aydın

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

İyi bir yazılımın zararı olmadığını ben de biliyorum o konuda sıkıntı yok hocam. Param olsa bir G20 alıp Stage 1 ile 280 hp kullanırım. :kizginpeepo: Buradaki asıl mevzu alıcıların çoğunluğunun yazılıma karşı ön yargılı olmaları. Nihayetinde oynanmış araç stok araca göre zor satılır.
Geri