emir k isimli üyenin son içerikleri

1. E

Srt/Trail.Txt Hatası Yardım

Arkadaslar 1 haftadır srttrail.txt hatası alıyorum temiz kurulum yaptım ama çocuk olmadı onarım yapılamadı diyor dosyaları koruyarak sıfırladım açılıyor ancak kapatınca pcyi tekrar açarken yine aynı srttrail.txt hatası alıyorum temiz kurulumda yaptim yine aynı şekil kuruyor sorunsuz açılıyor ama...
  2. E

🔥İndirim Adata Xpg Sx8200 Pro 1tb SSD 5959tl

Hocam srttrail.txt hatası alıyorum 3 gündür yardim edebilirmisiniz
  3. E

Srttrail.Txt Hatası Alıyorum Yardım

Arkadaslar dün den beri srttrail.txt hatası alıyorum onarım yapılamadı diyor dosyaları koruyarak sıfırladım açılıyor ancak kapatınca pcyi tekrar açarken yine aynı srttrail.txt hatası alıyorum temiz kurulumda yaptim yine aynı şekil kuruyor sorunsuz açılıyor ama kapatıp açınca yine aynı...
  4. E

Arkadaslar güc kaynagı onerısınde bulunabılırmısınız

arkadaslar elımde650 w psu var 750 w psu alacagım onerıde bulunabılırmısınız r5 7600 rx 6800xt 2x16 ddr5 ram 1 tb ssd m2 b850 anakart 8 adet kasa fanı ayrıyetten 2 adet kulatıpı sogutucu fanı
  5. E

5070 Tİ MARKA SORUNSALI

Hocam linklerini de atta insanlar görsün incelesin sana cevap versin
  6. E

Arkadaşlar sistemim ne kadar eder

Hocam ramlar zaten 25 k
  7. E

Bi yenilemedigim parca o kaldı
  8. E

Tier List Ağlatan 9070 XT!

Ben onu usb sandım ahsds
  9. E

🔥İndirim Windsor 12btu inverter klima 17.110₺

Acaba alıp kullanan varmi geri dönüş veya fikir alabilsek marka iyi mi? güvenilirliği açısından
  10. E

40k her şey dahil sistem önerisi

Hocam böyle bir konu açılışı olamaz sen 40 kya tüm sistem konusu açmışsın insanlar senin ikinci elmi sifirmi ne istediğini boşluk doldurma gibi tahmin ederekmi yardımcı olacak düzgünce açıklamasını ve başlığını yazman gerekiyor
  11. E

Arkadaşlar virussüz oyun indirebilecegim site önerisi

Hocam stalker steamde 45 dolar civari ve turkiyede yaşıyoruz herkes veremiyor o paraları o yuzden site onerisi istedim zaten
  12. E

Arkadaşlar virussüz oyun indirebilecegim site önerisi

Stalker 2 indirmek icin virussuz site önerisinde bulunabilirmisiniz
  13. E

Battlefield 1 Epic Games te bedava verilebilinirmi?

Ne verdiki hocam
  14. E

Up up
Geri