Elektro gitar almak istiyorum ilk defa kullanacağım her türden çalmak istiyorum 15k civarında bütçem var ve aklımda 3 tane gitar var
birincisi https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-kgp-sthss-set-sunburst-elektro-gitar-paketi-kgp-sthss-set1
bu setteki gitarı az çok olsada biliyorum fakat amfisi...
Şu anki fiyatlarıyla 09.06.2025 Rx 9070 28.579 Tl’ye satılıyor. Rx 7900xt ise 26.605. İkisi arasında kaldım ve 9070 neredeyse 7900xt ile aynı ama aralarında 4gb vram farkı var. İleriye dönük bir kart almak istiyorum, neden rx 9070xt almıyorsun diyorsanızda rx 7900xt ile aralarında 6 bin liraya...
Ne yaparsam yapayım virüs güvenliğindeki hiç bir ayarı kapatamıyorum, kapatmaya çalıştığımda mavi tikler normalde griye dönüşmesi gerekirken hiç bir şey olmuyor
Quest 2 için hangi kafa bandını önerirsiniz aklımda temudan goking ve aliexpressten bobovr m1 plus var eğerki kullandığınız bir kafa bandı varsa önerir misiniz ayrıca aradığım kafa bandı yanaklara baskı yapmasın istiyorum
uzun süredir quest 2 için kafa bandı bakıyorum ve normalde bobovr m2 plus alacaktım fakat artık türkiyede satılmıyor. şu anda macrobot elite strap , goking (temu), bobovr m1 plus, gomvr sjk, tohnuhna m2 halo strap bildiğim ürünler bunlar ve hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum. istediğim ürün...
650w bu sistemi taşır mı sizce? ileriye dönük yaptığım için ilerde 7800x3d veya 9800x3d alabilirim o yüzden 650w biraz şüpheci oluyor bende 650w kasa baktım fakat bilemedim yetmez korkusu var fakat eğerki yeter derseniz bi düşünürüm yinede
fiyatı 43.273
1731583568
ekstradan 2k felan geldiği için çok o tarafta değilim kasaların kendisi zaten 1.5k 2.k civarında suply da o civarlarda o yüzden bunu tercih ettim ama 750w fp bir kasa biliyorsanız iyi olur
Öncelikle bugün (13.11.2024) PC Hocası 4070 sistem çıkardı ve fiyatı piyasaya göre çok iyi fakat ethernet kablosu çekemeyeceğim için wifi destekleyen anakart istiyorum (pcie kartlarını biliyorum) bu yüzdende sistemin fiyatı 37.541 oluyor ki halen daha iyi bir fiyat, amma velakin uzun zamandır...
sen nasıl bir gavatsın olm algılanmanda bile sıkıntı var senin ben oyunlara boş demiyorum oyunlara para vermeninin boş olduğunu söylüyorum telefonu okuma yazma bilen herhangi bir çoçuğa versek bili senden daha iyi anlardı senle uğraşamıcağım artık senin gözünde hırsız olcaksamda umrumda değil
1731158535
tamamdır yinede dikkatli olurum fakat ban atıcaklarını sanmam birde ban yersem sadece oculustan mı yerim yoksa her yerden mi ig facebook fln