emir.karatas07 isimli üyenin son içerikleri

1. emir.karatas07

Çözüldü✓ Laptop işlemci boşta 90 derece

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam. Son bir sorum var; Soğutucu fan termal macuna temas ediyormu eminmisiniz? Yani vidalar tam sıkıldımı veya fan ve macun arasında boşluk varmı? Eğer o da yoksa termal macunu farklı bir model ile değiştirip dener misiniz. Teşekkür ederim.
  2. emir.karatas07

Çözüldü✓ Laptop işlemci boşta 90 derece

Merhaba hocam, Bilgisayar Teknisyeni olarak bilgilerimi paylaşmak istiyorum; Termal macun değişirken birşeyleri yanlış yapmadığınızdan eminmisiniz? Hava çıkış kanallarının tıkalı olmadığından eminmisiniz? Soğutucu fanın aktif olarak çalıştığından, içerisine toz veya benzeri bir parçanın onun...
  3. emir.karatas07

50K Bütçe 125cc motor önerisi

A1 ehliyetim var Max bütçem 50K Ruhsatta 50cc alt takımı 125cc olması daha iyi olur ancak ruhsat 125cc olsada olur. TK-03 Drift L CBS Bu iki model arasında kaldım, Drift kronik arızaları beni korkutuyor, TK bildiğim bir motor piyasasının ağır olamadığını düşünüyorum, parça sorunuda yok diye...
  4. emir.karatas07

125cc Debriyajlı motor önerisi

Merhaba hayırlı akşamlar değerli dostlar. Motor tecrübem fazlasıyla var. debriyajlı, görünüşü kötü olmayan, kronikleri arızası fazla olmayan, hız olarak 125cc motordan 110 üstü beklemek mantıksız zaten hız ikinci planda diyebilirim, servis ağı iyi olan özellikle debriyajlı yani manuel vites...
  5. emir.karatas07

Google Earth bilgisi olan acil ulaşsın

Google Earth kullanımını derinden bilen biri varsa acilen bana yazsın.
  6. emir.karatas07

Çözüldü✓ Msi Mag Corelıquıd 240R V2 alınır mı?

İ5-11400F işlemcim boşta 50 yükte 90-100 derecelerde çalışıyor macun değiştirdim sonuçlar aynı. Sıvı soğutma tercih edeceğim, kule fan tercihim değil. söz konusu ürün sizce alınır mı?, kullanan varsa izlenimlerini özetlerse sevinirim. 1692961669 Msi Mag Coreliquid p240 hangisi daha iyidir?
  7. emir.karatas07

Çözüldü✓ Msi GM20 Clutch, Bloody W90 Max, Logitech G402 Hangisi alınır?

Kullandığım mouse eskidi 2 yıl oldu gidiyor yavaş yavaş. Bu 3 ürün arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Sizin önerdiğiniz ürün varmı? Teşekkür ederim.
Geri