Emir tunç isimli üyenin son içerikleri

1. Emir tunç

❌İndirim Bitti! Beats Studio Buds 7k Yerine 2499tl Seçili Kartlara Vadesiz 6 Taksit

teşekkürler zaten aktif kullanıyorum o yüzden dolaylı yoldan yapıyorum sayılır
  2. Emir tunç

❌İndirim Bitti! Beats Studio Buds 7k Yerine 2499tl Seçili Kartlara Vadesiz 6 Taksit

konuya açıklık getireyim kulaklık geldi garantisi yok kutu açılmamış sıfır ürün iade ürünü hatta mağazada satışı yapılıyordu muhtemelen ürün üzerinde 7bin tl etiketi vardı bence kullanılır iade etmedim daha öncede beats kullandım sorun yaşayacağımı sanmıyorum ve ayrıca kulaklık cidden kaliteli...
  3. Emir tunç

şimdi müşteri temsilcisine bağlanacağım cevap gelince yazarım
  4. Emir tunç

gürgençler zaten teşhiri ayırıyor teşhir ürün değil o açıdan iyi kalanları çokta önemli değil bence zaten
  5. Emir tunç

ben denemiş bulundum gelirse yazarım hocam dün akşam aldım ama ekran kaydı da aldım şimdi öyle bir ibare olmadığı için iade kısmında sorun yaşamıyım diye 1787137996 yani beats bence de öyle özellikle studio serisi
  6. Emir tunç

benim bildiğim kadarıyla outlet tek kalan vs dir ikinci el veya kutu açılmış değildir ki gürgençlerde teşhir outlet ikinci el diye ayırıyor bu da outlet
  7. Emir tunç

belki bu değildir hocam o yüzden yoktur öyle ise bende iade ederim herhalde bekleyip göreceğiz
  8. Emir tunç

outlet ürünlerde garanti var diye biliyorum yani olmak zorunda ayrıca bu ürünler kutusu açılmış değil diye biliyorum ikinci el diye teşhir diye ayrılıyor bu onlardan ayrı outlet ayrıca telefon kılıfıda aldım daha önce outletten pakedi ilk kez ben açmıştım 1787137362 bende bu kısım çıkmıyor hocam
  9. Emir tunç

al sat kısmında piyasası airpods kadar güçlü değildir eşe dosta lazımsa gider birtek
  10. Emir tunç

yani bunun garantisinde çok sıkıntı yaşanmıyor en azından 2 yıl rahat kullanırsınız
  11. Emir tunç

solo buds kullanıyorum o bile çok yeterli ihtiyacınız varsa bu paraya düşmez son 1 yılda en düşük 4500 görmüş
  12. Emir tunç

var gözüküyor bende siteyi açıp bekleyip kontrol edin hocam yada başka cihazdan bakın
  13. Emir tunç

bahsettiğiniz fiyatla arasında 2100 lira var neredeyse bir kulaklık daha neresi clickbait hocam girin bakın sitelerden bu fiyata düşmüş mü 1787134945 outlette genelde elde kalan ürün satılıyor hocam daha önce aldım ben sorun yoktu kutu hasarı vs de yoktu bu modelim plus ı çıktı muhtemelen...
  14. Emir tunç

hocam outlet ve teşhir ürünler farklı diye biliyorum bu outlet 1787134732 bakın misal bu ürün teşhir belirttiği gibi yani outlet sıfır ürün https://www.gurgencler.com.tr/11-inc-ipad-pro-wi-fi-256gb-standart-camli-gumus-teshir
  15. Emir tunç

https://www.gurgencler.com.tr/beats-studio-buds-true-wireless-aktif-gurultu-engelleme-kulaklik siteye ilk girdiğinizde stokta yok yazıyor sonradan sepete ekle butonu çıkıyor siyah modelde de indirim var ben çektim 1 tane bu fiyata solo buds veriyorlar (teşhir değil outlet)
Geri