Emir tunç isimli üyenin son içerikleri

1. Emir tunç

❌İndirim Bitti! Apple orjinal İphone 13/14 şeffaf kılıf 344TL!

Marka apple sa evet gürgençler türkiyede resmi apple satış/servis hizmetini veriyor 1767992438 Sanırım yok
  2. Emir tunç

14 plus kılıfları gürgençlerin kendi sitesinde çok ucuz 500 civarı kontrol edebilirsiniz
  3. Emir tunç

Şeffaf yok sadece beyaz silikon var ama satıcı yenilio orjinal mi emin değilim https://ty.gl/an4l1r36uuti2 1767984659 Sanmıyorum bazen düşüyor bu fiyata bende dokuma kılıfı 700e aldım normalde 2500
  4. Emir tunç

https://ty.gl/1xs2ss5sixhd5 Kılıfın altı iphone 11 kılıfları gibi açık alacak olan varsa
  5. Emir tunç

❌İndirim Bitti! Xiaomi Redmi Buds 4 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 399₺

Evet zaten bende böyle düşünüyorum 2. Kulaklık olarak video vs. İzlerken kullanılabilir
  6. Emir tunç

❌İndirim Bitti! Xiaomi Redmi Buds 4 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 399₺

Yaklaşık 2.5 yıl önce aldım ve tavsiye etmiyorum parasına bakacaksanız alın dursun diyebilirim (aktif olarak beats solo buds kullanıyorum) ama ne kaliteli ses var ne anc transparan mod düzgün çalışıyor sağlam şekilde yaklaşık 2 ay kullanabildim (kötü bir kullanıcı değilim) ardından idare ettim...
  7. Emir tunç

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Gnç uygulamasına girince üstte çıkıyor direkt göremeyen barsa varsa ana sayfada
  8. Emir tunç

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

turkcell kullanıp gnçli olanlara ücretsiz sinema bileti
  9. Emir tunç

2.000.000 Sıfır araba önerisi

Bütçeyi zorlarım derseniz 2.3 civarına bayiler passat veriyordu şu an fiyatlar nedir bilemeiyorum ama yaklaşık 1 ay önce vardı
  10. Emir tunç

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

Çok büyük istemiyorum diyorsunuz ama çok sorun değilse 2016 -2017 1.6 ya da 1.4 octavia bakabilirsiniz alırken iyi bir ustada dsg ye baktırırsanız çok sorun yaşamazsınız
  11. Emir tunç

🔥İndirim Apple orjinal kılıf 199TL

Bilmiyorum en son 1-2 hafta önce girdim o zaman kulaklık vs felanda vardı bunları görünce atayım dedim
  12. Emir tunç

Bataryası dışında güzel telefon forumda kullanan illaki vardır
  13. Emir tunç

İphone 13 mini için gürgençler outlette kılıf 2 renk çeşitli kılıf 199 tl https://www.gurgencler.com.tr/teklifler-firsatlar/outlet-urunler
  14. Emir tunç

Yardım Yanlışlıkla numara taşıma başvurusı yaptım

Ben zaten başvuruyu tamamlamışım e devlet üzerinden onay gerekiyormuş olayın sabahında müşteri hizmetlerini aradım beni bayiye yönlendirdi bayi bizle alakasız dedi tekrar aradım 1 hafta içinde onaylamazsanız iptal olur dedi bende bayiye yönlendiren temsilciyi şikayet ettim sırf bu yüzden günüm...
  15. Emir tunç

Yardım Yanlışlıkla numara taşıma başvurusı yaptım

en mantıklısı evet ama şu anda tarifemin 240 civarı günü var o yüzden iyi bir cayma bedeli çıkabilir böyle bir durumda başvuruyu tamamlamadınız yazıyor sabah ilk işim o olacak
Geri