Şeffaf yok sadece beyaz silikon var ama satıcı yenilio orjinal mi emin değilim https://ty.gl/an4l1r36uuti2
1767984659
Sanmıyorum bazen düşüyor bu fiyata bende dokuma kılıfı 700e aldım normalde 2500
Yaklaşık 2.5 yıl önce aldım ve tavsiye etmiyorum parasına bakacaksanız alın dursun diyebilirim (aktif olarak beats solo buds kullanıyorum) ama ne kaliteli ses var ne anc transparan mod düzgün çalışıyor sağlam şekilde yaklaşık 2 ay kullanabildim (kötü bir kullanıcı değilim) ardından idare ettim...
Çok büyük istemiyorum diyorsunuz ama çok sorun değilse 2016 -2017 1.6 ya da 1.4 octavia bakabilirsiniz alırken iyi bir ustada dsg ye baktırırsanız çok sorun yaşamazsınız
Ben zaten başvuruyu tamamlamışım e devlet üzerinden onay gerekiyormuş olayın sabahında müşteri hizmetlerini aradım beni bayiye yönlendirdi bayi bizle alakasız dedi tekrar aradım 1 hafta içinde onaylamazsanız iptal olur dedi bende bayiye yönlendiren temsilciyi şikayet ettim sırf bu yüzden günüm...
en mantıklısı evet ama şu anda tarifemin 240 civarı günü var o yüzden iyi bir cayma bedeli çıkabilir böyle bir durumda başvuruyu tamamlamadınız yazıyor sabah ilk işim o olacak