İyi akşamlar bilgisayarımda dns ayarlarım 9.9.9.9 a 149.112.112.112 ve discord üzerinden arkadaşlarımla discord yazılı sohbetinden konuşlabiliyorum ama sesli sohbete bağlanamıyorum dns ip oayarını değiştirdim ama yine bir değişiklik olmadı
Olmadı hatta 2 kez tekrarladım ama yok bi yarım saat bile laptopu dinlendirdim ama bir faydadı olmadı
1769128218
Yani klavye ve monitörüm laptopu algılıyor klavyeyi takıyorum ve klavyenin ışıkları benim bilgisayrım kapalı olunca olan renge geçiyor monitör ise algılıyor ve kapatıor kendini
İyi günler
Arkadaşlarımla beraber hiç bir sorun yok iken oyun oynuyordum ve nedense birden laptopumın monitörü gidip gelmeye başladı bu arada ayrı bir monitör kullanıyorum ve laptopa bağlı ana monitörde ilk başta sıkıntı yoktu ve ondada gidip gelme olmaya başladı sonra oyun crash verdi...
Merhabalar arkadaşlar ben gta onlinede arkadaşımla oynamak istiyorum ama ona davet attığımda ona istek gitmiyor o da bana attığında gitmiyor ikimizde enchaned de oynuyoruz (yanlış yazmış olabilirim)ona join olamiyorum o da bana join olamıyor.Ben steam üzerinden oynuyorum o da epic games...
Merhabalar arkadaşlar ben gta onlinede arkadaşımla oynamak istiyorum ama ona davet attığımda ona istek gitmiyor o da bana attığında gitmiyor ikimizde enchaned de oynuyoruz (yanlış yazmış olabilirim)ona join olamiyorum o da bana join olamıyor.Ben steam üzerinden oynuyorum o da epic games...
Ben dün anker soundcore life q20i modelini sipariş ettim ve siparişi ettiksten 12 saat sonra soundcore q21i modelini gördüm ve q21i modelinin fiyatı çok daha düşük idi bunların arasındaki fark nedir şimdi bunların ikisinin teknik özellik olarak hangisi daha iyi
Benim fiyat konusunda bir...
Merhabalar ben minecraft a başladım ve tek başıma hardcore oynarken normal bir şekilde fps 700-1100 iken uzak mesafelere gittiğimde ani drop yemeye başlıyorum chunkları düşürdüğümde biraz düzeliyor ama biraz daha ilerlediğimde en düşük chunklardada drop yemeye başlıyor bunun bir çözümü varmı
[H3 id='JBL+Tune+760BTNC+bu+modelimi+almalym+yoksa+Anker+SoundCore+Life+Q20i']JBL Tune 760BTNC bu modelimi almalıyım yoksa Anker SoundCore Life Q20i[/H3]
bu ikisin arasında kaldım ve benim için gürültü engelleyicinin olması önemli
Merhabalar bütçem 3500 tl ye kadar kulak üstü müzik kulaklığı almak istiyorum ses kalitesine önem veriyorum ve benim için en önemlisi kulaklıkta (ANC) Gürültü engelleyicisinin olmasını istiyorum.
TUNE760BTNC mi alsam diye veya bildiğiniz bana önerebileceğiniz JBL kulaklıklar varsa
şimdi ben...
Merhabalar discord da nedense yayın açtığımda veya ses panelini kullandığımda beni direkt yükleme ekranına atıyor . ve herhangi bir şey yapmasamda bunu yapıyor.arada kullanıcı adları gözükmüyor sebepsiz yere yükleme ekranına atıyor(uygulamayı sildim)ve aynı hatayı tarayıcı üzerinden alıyorum (en...