emir03 isimli üyenin son içerikleri

1. E

yuksek fps ama kötü akicilik

pubg denedim yavas geliyordu csgo da da ayni spray falan zor atiliyordu biraz duzeldi ama genel olarak her oyunda oluyor yani eskisi gibi degil yani cok buyuk bi fark var hissediliyor
  2. E

yaptim ama bende ki olay oyun akici hatta 144 hz ve fps hissediyorsun ama oyun da bi delay var onu cozemedim bende yoksa oyun akici
  3. E

kanka biraz duzeldi eyvallah ama dedigim gibi sadece cs de degil yani yine var input lag 1593397712 ettim dediklerinin hepsini yaptim kanka 1593397820 kanka bende display port var ama olay birden bire cikti yani ekrani aldigimdan beri olsa zaten baska kablo bakarim ama bi anda cikti
  4. E

kanka fps drop olsa yazardim fps drop yemiyorum fps drop olsa simdiye cozmustum olayi 250 nin altina dusmuyor fps ve bu arada 300 e sabit fps
  5. E

kanka zaten bende oyle zannedip degistirdim ramleri 2x4 2133 mhz idi 8x2 16gb 3000mhz yaptim sorun bi hafta yoktu cok rahatti birden bire cikti ve sadece cs de deyil pubg de de oyle yani biseyler var
  6. E

hdd ye kurdum csgo yu ve hic bisey degismedi
  7. E

tammam kanka oyle ama csgo da acmassin vsync cunku sen daha cok fps alabiliyor ken neden sabitleyesin ki ve bu ara benim oyun kaymak gibi ama input lag var
  8. E

oyun ssd de ama hdd ye bi deneyip bi bakcam sagol yinede
  9. E

valla bilmiyorum da birden boyle bisey olmaya basladi basindan beri olsa zaten ekran kari alirdim ama sanki baska bisey varmis gibi
  10. E

ben belcika da yasiyorum ping sorunu olmaz 25-35 ping aliyorum
  11. E

arkadaslar benim bi sorunum var cozemedigim bi sorun benim bilgisayar ozelliklerini bi sayim islemci I5 9600k ekran karti GTX 1060 3gb 2x8 16 gb ram 3000 mhz anakart z390 a pro ssd 120 gb ve hdd 500 gb 144hz monitor benq simdi benim bilgisayarda csgo oynuyorum ama son zamanlar akiciligi birden...
Geri