Emir179 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Oyunlarda takılma sorunu

merhabalar son zamanlarda oynadığım oyunlarda anlık olarak 3sn civarında takılmalar oluyor sistemim oyun için fazlasıyla yeterli olmasına rağmen oyunlarda takılma oluyor driverlar ve bios u güncelledim sorunum hala daha devam ediyor windows 11 kullanıyorum yardımcı olur musunuz?
  2. E

Davinci resolve açılmıyor

Açıldı çok teşekkürler hocam
  3. E

dns uygulaması var
  4. E

Preferences derken anlayamadım setup da öyle bi seçenekle karşılaşmadım uygulamayı açarkende seçim ekranı gibi bişey gelmeden kapanıyor uygulama
  5. E

driver ı silip yükledim sorun düzelmedi eski sürümlerini nasıl deneyeceğim?
  6. E

davinci resolveu açmak istediğimde yüklenen şeyler yazıyor ama projeler yükleniyor dediğinde uygulama kapanıyor youtube dan çözümlerine baktım herkes davinci resolve un grafik tercihini güç tasarrufuna almış bende denedim ama sorun hala daha devam ediyor bu yüzden grafik tercihini yüksek...
  7. E

İnternet hızı görüntü kalitesini etkiler mi

Tamamdır hocam teşekkürler
  8. E

Hocam arkadaşıma sordum kontrast ayarından emin değil ama monitör markasına baktım ikimizinde 1080p benimki 24 inç onunkisi ise 27 inç mantıkkken benim daha iyi bir kaliteye sahip olmam gerekmez mi bu durumda
  9. E

Bilemiyorum fark daha çok renk olarakta değil de bit değeri olarak vardı sanki onda hiç pixel falan görünmüyordu ama benimkinde ufak ufak pixeller gözüküyor yakından bakılınca
  10. E

ikimizde 1080p kalitede izliyorduk ve zaten ethernet kablosuyla bağlı internet ama ona rağmen arada görüntü kalitesi farkı var
  11. E

Öncelikle merhabalar birkaç ay önce arkadaşımın evine gitmiştim onun bilgisayarından popüler bi anime sitesinden anime izledik sonrasında görüntü bana aşırı kaliteli geldi eve gidip kendi bilgisayarımdan izledim ama görüntü arkadaşımın evinden izlediğime kıyasla çok kötüydü arkadaşımın monitörü...
  12. E

Güç kaynağı cızırtı sesi

8gb ram ryzen 5 1600 14nm ekran kartı 1gb amd radeon hd 5450 anakart msı b450m pro m2 depolama 250gb m2 ssd Güç kaynağı:Hadron HD404 500W
  13. E

Güç kaynağı cızırtı sesi

Güç kaynağımdan cızırtı sesi geliyor ve geldiği zaman ekran gidip geliyor çözümünü bilen var mı?
Geri