emir2712 isimli üyenin son içerikleri

1. E

DİSCORD DM BOT LAZIM

selamın aleyküm beyler discord dm bot lazım elinde olan veya yapabilen birisi varsa buradan cevap verebilir mi çok acil lazım
  2. E

Bilgisayarımı ne kadarsa satmalıyım

az değil mi ben 3 ay önce dolar 18 iken aldım toplam 17,5k ya geldi hepsi
  3. E

Bilgisayarımı ne kadarsa satmalıyım

selamın aleyküm pc alalım 3 ay oluyor her şeyi sıfır aldım kutusu faturası garantileri duruyor ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim aşagıya her şeyi yazdım komple şey halinde satacağım lütfen boş boş konuşacak kişiler yazmasın saglıcakla kalın. İşlemci: intel i5 12400f Anakart: msi...
  4. E

BİLGİSAYARLA NE YAPARAK PARA KAZANIRIM

peki nasıl yapıldığını anlatabilir misin dc falan versen konuşuruz
  5. E

kanka ben zaten orada bir günde hemen kazanayım diye bir şey yazmadım bende biliyorum youtube yayıncılık falan ama kolay değil onlar farklı şeyler istiyorum bilen varsa yardımcı olsun istedim hemen olsun diye bir şeyim yok zaten
  6. E

bende de 3060 i5 12400f var
  7. E

iyi bir pc lazım dedin ya kanka ne mesela bahset
  8. E

kanka ne yaparak kazanıyorsun iyi bilgisayardan kastın ne mesela bahseder misin
  9. E

selamın aleyküm bilgisayar üzerinden ne yaparak para kazanırım ne önerirsiniz lütfen yapan birileri yardımcı olabilir gerçekten çok ihtiyacım var dc falan verirseniz gelebilirim ne yaptığını öğretmek isteyen birileri varsa şimdiden teşekkürler.
  10. E

MODEM ARAYÜZÜ AÇILMIYOR YARDIMCI OLSUN BİRİSİ PLS

kanka normal olarak modeme reset atsam bile internet geliyor ama kullanılmıyor çünkü ayarlar eski haline dönüyor türknetin verdiği k.adı şifreyi girmem gerekiyor modem arayüzüne sonra internet kullanılmaya başlıyor oluyordu önceden ama 2 gündür modem arayüzüne giremiyorum giremediğim için...
  11. E

MODEM ARAYÜZÜ AÇILMIYOR YARDIMCI OLSUN BİRİSİ PLS

sa beyler pc den hwid ban yiyorum oynadığım oyundan mac değişiyorum ip komple değişiyor yani sonra modemi resetlemem gerekiyor resetledigim zaman modem arayüzünden kurulum yapmam gerekiyor ama 2 gündür giremiyorum modem arayüzü açılmıyor k.adı şifre giriyorum genişbant kısmı açılmıyor önceden...
  12. E

BEYLER DRONUN NE KADAR OLDUĞUNU BİLMİYORUM

beyler babam japonya’dan getirmişti ne kadar olduğunu bilmiyorum internetten de bulamadım bilem falan varsa sıfır fiyatını söylebilir mi yada linkini atabilir mi
  13. E

UPWORK AKTİF SATIŞ YAPAN YARDIMCI OLABİLİR MI

selamın aleyküm upwork aktif bir şekilde kullanıp satıl yapan kişiler yardımcı olabilir mi sorularım var sormak istediğim değerli zamanınızı ayırırsanız sevinirim iyi günler.
  14. E

HANGİ MOUSE ALMALIYIM

ilki bu steelseries rival 3 https://www.gaming.gen.tr/urun/104029/steelseries-rival-3-rgb-gaming-mouse/ ikincisi bu razer deathadder essential...
  15. E

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

eyw kanka klavye var mı bildigin ya
Geri