Emir54 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Logitech G29 Force Feed Back Çalışmıyor

kardeşim oyunun neyi lazım sana bütün oyunlarda aynı ets2,assetto,forza,need for speed oyunla alakası olan bişe yok
  2. E

Yardım Logitech G29 Force Feed Back Çalışmıyor

logitech g29+ shifter 2.el direksiyon seti aldım. ürünün 1,5 yıl daha garantisi var, cihazdan olcağını sanmıyorum ama force feedback aktif edemedim ayarını formulünü bilen biri varmı yardım edebilirmi. G hub uygulamasından yapılan tüm değişiklikleri uyguluyoru fakat oyunlardaki feedback le...
  3. E

Valorant anakart banı

anakart değştirip format falan atmak var aklımdada olurmu bilmiyorum hiç. Zaten başkada kimliği olan bi parça yok bilgisayarda
  4. E

Valorant anakart banı

faydasını göreni görmedim hiç 1776162602 başka neyde oluyo. anakart değişicek format atılcak yeni hesap açılcak başka nerde olur
  5. E

Valorant anakart banı

Arkadaşlar hile kullanmadığım halde valoranttan hile kullanmaktan ban yedim. Bilgisayarda valorant açmayı geçin yüklememe bile izin vermiyo anakart banı olarak geçiyo galiba. Yeni anakart alıp format atıp yeni hesap açsam girebilirmiyim valoya yardımcı olurmusunuz.
  6. E

Gtx750 ti rahat satabilirmiyim piyasası ortalama kaç tl

Arkadaşlar elimde msi gtx750ti çift fanlı ekran kartım var. Termal bakımlarını yaptım kart gayet temiz hatasız. Sizce rahat satabilirmiyim piyasada kaç tl eder kaça gider.
  7. E

4K bütçe Gimbal önerisi

Cihazın androidmi ios mu
  8. E

4K bütçe Gimbal önerisi

ben mobile4 kullandım dji dan başka markaya bulaşma. mobile7 alabilirsin gayet güzel
  9. E

SSD tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

sorunu gördüğümde samsung tan şaşma yazıcaktım araştır en uygun fiyattan al gözün arkada kalmasın.
  10. E

Taksi çıkması araç alınır mı?

iş için alıyosan yada eşek niyetine biniceksen baktır motoruna al ama binmeye alma saçma sapan araba
  11. E

Yardım 2014 Corsa'dan gelen takırtı ve gıcırtı sesi

eski model corsaların neredeyse çoğunda direksiyon kutusu sıkıntısı var heleki aracın basıksa %100 kesin olur. Direksiyon kutusununda belli bir net arızası olmuyo sende gıcırtı olur bende tıkırtı olur başkasında çukurda ses yapar git bi göster ama adam akıllı ustaya götür kolay kolay randuman...
  12. E

Razer basilisk v3 motion sync özelliği varmı alınır mı??

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B097F8H1MC/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 razer basilisk v3 almayı düşünüyorum. Bu mouse de motion sync özelliği varmı ve mouseyi tercih edermisiniz sizce alınır mı??
  13. E

Durup dururken bilgisayarım yavaşladı fps ler dipte

valla usta dosyalardada artık çokta gözüm yok yeterki düzelsin şuanlık format atmak var aklımda, belki biri bilirde yardımcı olur diye yazdım. Sence formatla düzelir mi
  14. E

format atsam düzelirmi çünkü bilgisayarımın herhangi bi parçasında bir sorun yok. Oc yapmak izin gigabyte ın programlarınıda indirmiştim daha sonrada sildim
  15. E

Arkadaşlar bu gün bilgisayarımda statik elektrikten dolayı bi sorun olmuştu sounumu çözdüm. Fakat bilgisayar açıldığında oyuna girdiğimde fps ler rezalet 100fps aldığım oyundan 10-15 fps alıyorum. Valorantın menüsünde 700fps alırken daha oyuna bile girmeden menüde 30-50fps arasında dolaşıyo...
Geri