Emir5422 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Masaüstü Bilgisayarımı Satıp Hangi Laptop A Geçebilirim

çakkallar işte asdasd
  2. E

2k Mini Klavye Önerisi

kanka blue switch ve beyaz arıyorsan ben daha yeni aldım 20 civarı modu var ve güzel fiyat tek sorun kablolu type-c olması ama aşırı memnunum yani...
  3. E

Masaüstü Bilgisayarımı Satıp Hangi Laptop A Geçebilirim

hocam valla rx580 li sistemden 20 istiyor millet sen yaz 28 civarı sat 26 25 e en temizi
  4. E

Paneli Arızalı Viewsonic Monitör Ne Kadar Eder?

kankam boşver bence mantıklı olan hurdacıya ver belkı 300 500 verebilir 60 hz ise monitör
  5. E

Ryzen 5 5600 Rx6600 donanımına sahip bilgisayarım çoğu oyunda drop sorunu var

hocam cok acayip bir fark yaratmaz gibi gibi bence r5 2600 birz yetersiz kalmış olabilir muhtemelen ama denemek bedava
  6. E

Sapphire RX 6600&Ryzen 5 5600 İşlemci İyi Bir İkili mi ?

arkadaşlar merhaba bu salı günü civarı işlemci ve ekran kartı almayı düşünüyorum ekran kartı olarak marka farketmeksizin rx 6600 almak istiyorum yanınada ryzen 5 5600 işlemci alacağım 3200 mhz 2x8 soğutmalı ram ve kule tipi soğutucu 600w psu ve asus tuf b450 pro (4 ram slotlu) var sizce 1080p de...
  7. E

Yardım Param güvende ile ürün satmak güvenli midir

sen göndermeden önce bir videolu kanıt cekersin calişir durumda sonrasında arizali derse hiç sorgulamadan alıcıya tamam diyip polise gidip elinde çalişir durumda olduğu anki kanıtların olduğunu beyaan edersin sonrasında güzel bir dava açarsın illaki o para sana gelir ya araci şirket tarafından...
  8. E

Ram Fiyatları Bu Sene İçerisinde Düşer Mi?

Valla hocam bir yerde görmüştüm çinliler 2026 sonlarında olabileceğini söylüyorlardı kendileri için tahminleri 2027 nin ilkbahar aylarında olabileceği yazıyordu allah kerim
Geri