emir902324 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Minecraft Korku Modu Önerisi

Var hocam
  2. E

Minecraft Korku Modu Önerisi

Merhaba Minecraftta korku modu arıyorum Shader hazır korku modu olarak ne eklenebilir? sürümüm 1.20.1 Curseforgeden ve birbiri ile çakışmayan modlar Önerseniz iyi olur
  3. E

GTX 1650 Sistem Kaça Gider?

Yok hocam temiz ekranda kırık çatlak yok çizilme yok klavye tuşları her şey yerinde
  4. E

Tamamdır hocam. 1752259892 Hocam şuan dışardayım ama belki atarım geç saatlerde
  5. E

Yok hocam bende zaten rtx 4070 sistem var onu direk satmak istiyorum
  6. E

Hocam bende 13 yada 14 bin tl düşündüm iyi mi? sizce?
  7. E

Technopatda 16 bine zorlarsan satarsın demişlerdi hocam
  8. E

Merhaba bende dizüstü bilgisayar var Excalibur G770 ve Windows Update için 3.0 çip istiyor Windows 10 desteği bitmeden satmak istiyorum 3-4 yıl kullandım geriye kalan bilgiler aşağıda. Ekran kartı: GTX 1650 Ti 8 GB. RAM: 16 GB RAM DDR4. İşlemci: Intel Core i5-12450H Depolama: 2 TB M.2 SSD...
  9. E

24 Dolara Oyun Önerisi

hocam 2. ve 4. birde 7. oyun var ama almayı düşünmüyorum diğer serisini. (düzelttim)
  10. E

24 Dolara Oyun Önerisi

yok hocam baktımda anlayamadım daha dev bile kesemeden bıraktım oyunu
  11. E

24 Dolara Oyun Önerisi

hocam zor diye iade etmiştim daha bir tane adama zor vuramıyodum zaten :D
  12. E

24 Dolara Oyun Önerisi

hocam yazmıştım souls türü ile pek aram yok diye.
  13. E

24 Dolara Oyun Önerisi

onu almıştım hocam sağ olun.
  14. E

24 Dolara Oyun Önerisi

stalker 2 diyorsanız hocam bütçem yetmiyor ama diğer stalker oyunları diyorsanız onları beğenmedim hocam.
  15. E

24 Dolara Oyun Önerisi

Yeni gördüm ama hocam little nightmares 2 beğenmedim hack and slash türüyle fazla alakam yok sevmiyorum nedense bayonetta bakarım genede ama trepang 2'de beğenmedim ama şimdi gördüm ama halo masterchief gamepasste bitirmiştim genede sağ olun (düzeltilmiş)
Geri