Tahminimce dediğiniz gibi VRAM koorui 34 inç monitör kullanıyorum DP ile ama olay monitör değilde daha çok ekran kartı ile ilgili dandik PSU bozdu herhalde gameforce gf750 vardı
Ekran kartımı 2 ay önce Hepsiburada üzerinden satın aldım kendilerinden MSI rx6800 gaming Z Trio sonradan farkettim yansımalarda piksel oluyor köşe kısımlar bulanık ne olduğunu anlayamadım fotoğrafı paylaştım yansımalar genel olarak böyle grafiği düşürünce baya bi düzeliyor şuan GTA 5 enchanced...
34inc monitör kullanıyorum 21.9 lakin valorant girince ekran kenarları siyah kalıyor letterbox ve doldur seçeneği kilitli ne yaptıysam olmadı ne yapmamız lazım
Arkadaşlar rx6800 kullanıyorum CS 2 tüm ayarlar en yükseğinde iken 250 300 arası FPS alıyorum lakin 250 alırken bile 50 60 FPS gibi gözüküyor monitör 180hz bazen oyun tamamen akıcı gözüküyor ama çoğu zaman sanki 60fps gibi
Akradaşlar bahsettiğim kasadan almak istiyorum dahili 6 adet fan ile geliyor MSI rx6800 gaming trio Z kullanıyorum büyük kartlardan bu kasada nasıl olur bilmiyorum fiyatı uygun
Arkadaşlar sata SSD kullanıyordum M2 geçtim lakin Windows M2 kurulu olmasına rağmen sistemi sata açıyor o olmadan sistemi açamıyorum format dahi atılmıyor
Asrock arcb580 veya sparkle b580 düşündüm tabi asrock bilindik bir şey diğerini bilmiyorum ve AMD işlemcilerde durumu nasıl bu Intel kartların fiyat durumu çok iyi asrock rx6750xt almayı düşündüm ama bu kart yeni ve güçlü olduğu için karar veremedim 2k monitörde kullanmayı düşünüyorum ryzen 7...
https://hizliresim.com/34ei9oe
İkisininde ne işe yaradığını bilmiyorum kontrolcü lazım galiba bunlar sağdaki ince uzun sata bağlantı ile çalışıyor kafasına göre renk değiştiriyordu sonra sabit sarı kaldı
Foto yükleyemiyorum hata veriyor fanlar sata olarak bağlı rgb otomatik değiştiriyor kendi kendine kontrolcü alsam nasıl olur bilmiyorum anakart GİGABYTE b550m k aldım anlık olarak GİGABYTE b450m S2H var
Arkadaşlar kasa aldım strong shadow modeli lakin arka fanda böyle bağlantılar var bunlar nedir bilmiyorum yardım edebilir misiniz birisi ince uzun iki pinli birisi üç