Bende aldım ama benim ayakkabımın sol olanı yürürken yanda bir çıkıntı oluşuyor gibi ayakkabının içine baktım da hiçbir sorun yok gibi normal mi bu sizde de oluyor mu acaba 🥲?
1693053099
Bende aldım ama benim ayakkabımın sol olanı yürürken yanda bir çıkıntı oluşuyor gibi ayakkabının içine...
Bende aldım ama benim ayakkabımın sol olanı yürürken yanda bir çıkıntı oluşuyor gibi ayakkabının içine baktım da hiçbir sorun yok gibi normal mi bu sizde de oluyor mu acaba 🥲?
1693052972
Bende aldım ama benim ayakkabımın sol olanı yürürken yanda bir çıkıntı oluşuyor gibi ayakkabının içine...
Merhabalar ben jordan one take 4 ayakkabı aldım ama gündelik kullanımda giymeyi düşünüyorum acaba üst tarafı vs bir yeri yırtılma yapar mı ? Diğer normal spor ayakkabılara göre daha mı hassas acaba 🤔
Bu asusun armoury crate stabil bir versiyonu yokmu sonra işlemci kendi kendine ısınmaya başladı fanlar çalışıyor boş yere stabil versiyonu varsa link atabilirmisiniz leptop için olanı G513Rm-HF265
İkisi arasında bir fark göremedim ki ben fiyat farkıda çok fazla değil ikisi arasındaki fark nedir tam olarak? https://www.epey.com/laptop/karsilastir/785875-788324/asus-rog-strix-g15-2022-g513rm-hf265_asus-rog-strix-g15-2022-g513rm-hf266/