Evet çok değiik bir durum yıl 2026 İstanbulu ortasında şaka gibi bir olay nasıl çözemediler hala hayret ediyorum o kadar da darlandım heryerden yazdım ettim...
hayda demekki onlada alakası yok. Şurda bi ev yapıldı 3 kez su gitti herhalde en son internet kablolarınıda becerdiler. istanbul sene 2026 komedi gibi...
ya öyle tabide peşin ödemedim zaten onuda 6 taksitle ödedim. Fiyat sabitleyip sabitlemeyide 6 taksit seçtiğim için 6 ay boyunca 130 lira fazla verip sonra 6...
ne kadar saçma iş ya . Parasını kabul etsek bile sıkıntı olabilir didyoruz. Bende 550 600e sabitledim diye seviniyorum Fiyatı sabitledik 2 ay oldu sorun...
bu türknet dün sabah 4.44 de gitmiş hala yok genel arıza diyor oyalıyolarmı çözemeedim
1785967990
taahütsüz Türknet başka ne önerirsiniz firma . Fiber alt...
amin cümleten. Benim işte sıkıntı işte 40 45 anca geliyor saçma sapan bir şey. 3-4 yıldır kpss ile başvuruyoruzda bi yere giremedik. Herhalde dükkan açmayı...
yok be hocam yıllardır kira ödüyorum geçinmeye çalışıyoruz. bir şey kat edemiyoruzki. 40 45 bin kazanıyom zaten 2 hafta sonra kira 30 bin olacak. Bunaldım...
he o dediğiniz botlenekcek denen şey işlemcinin gücünümü kısıyor. Bilmiyorum bekledigimden düşük performansı ama ben metin2 oynuyorum 64gb ram 9900x3d...