EmirAlatli isimli üyenin son içerikleri

1. E

Cihazımda 5g gözükmüyor

Turkcell uygulaması hat ayarları derken ?
  2. E

Cihazımda 5g gözükmüyor

dediklerinin hepsini yaptım fakat gelmedi
  3. E

Cihazımda 5g gözükmüyor

Turkcell operatörünü kullanıyorum ve telefonum Poco X7 Pro 5g desteklemesine rağmen 4.5 gösteriyor hala annemde Poco X6 Pro var onda olup bende olmamasını anlamadım bilen birileri var mı?
  4. E

Yardım Honor 400 Alınır mı / pişman eder mi?

Honor 400 fiyatı 18k bandındayken iyiydi 1 günde 3k üstüne koydu geri düşer mi bilmiyorum beklemeli miyim almalı mıyım yoksa poco x7 pro mu almalıyım bu fiyat bandında ayrıca tecno camon 30 pro gibi arka kameranın konumunu ortada olmasını beğenmiyorum
  5. E

Yardım Honor 400 Alınır mı / pişman eder mi?

En son a36 yada poco x7pro almayı düşünüyordum fakat honor 400'ün de baya iyi bir seçenek olduğunu gördüm fakat araştırmalarım sonucunda kronik olarak kasma, donma tarzı şeylerin olduğunu gördüm yada işte kamerasıyla ilgili sorun yaşayanlar olmuş yardımcı olabilcek biri varsa çok sevinirim...
  6. E

Öneri Poco X7 PRO mu A36 mı almalıyım

a55 256 gb 25k bandında 1765028429 arkadaşımda a36 var o da çok kullanınca ısınıyor diyor. çok aktif olarak telefon kullanmıyorum günlük hayatta kullanmak için soruyorum
  7. E

Herkes honor 400 övüp duruyor ama pek hoşuma gitmedi neden herkesin önerdiğini de anlamadım açıklayabilecek var mı?
  8. E

Telefon almayı düşünüyorum 2 telefon arasında kaldım Poco X7 Pro (12/512) olanı yada a36 bunlardan hangisini almam daha doğru olur bazı inceleme yapanlar a36ya fiyatına göre pek iyi değil yok işte parmak izi geç çalışıyor çalışırken kasıyor vs. diyorlar veya sizler hangi telefonları önerirsiniz...
  9. E

NVİDİA ANINDA YENİDEN OYNATMA SES ALMAMA SORUNU

Ekran kayıtlarımı nvidia anında yeniden oynatma ile alıyorum. Her sesi almasına rağmen kendi mikrofonumun sesini almıyor yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
  10. E

Yenilenmiş iPhone 12 128 gb alınır mı

Hocam açıklaman çok güzel teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak mediamarktta sanırsam yenilenmiş telefonlara ait standlar falan varmış yanlış değilsem orda telefona yapılan işlemler yazılı olarak bakarak alınabiliyormuş yani öyle bir şey varsa ve temiz bir şey bulunursa alınır mı ? video link :
  11. E

herkes tamamen alınmaz alınmaz diye bir algı oluşturmuş hangi foruma hangi konuya girersem gireyim tek kelime yazıyorlar "Alınmaz."
  12. E

tam olarak neden alınmaz yani ne gibi eksileri var gördüğüm üzere videolar olsun şikayetvar olsun falan olumlu şeyleri görüyorum fakat emin olamadım
  13. E

https://www.hbbilisim.com.tr/iphone-12-telefonlar/yenilenmis-apple-iphone-12-128gb-a-plus-kalite bu site güvenilir midir alınır mı emin değilim bütçe çok yüksek değil fakat böyle bir şey araştırmamın sebebi taksit imkanı olmasıdır düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
  14. E

Yardım Laptopuma ram alcam ama emin olamadım

tamamdır eywallah
  15. E

Yardım Laptopuma ram alcam ama emin olamadım

marka olarak aynı olması daha iyi olmazmı
Geri