emiran isimli üyenin son içerikleri

1. E

R9 7900x sıcaklık sorunun bi çözümü var mı ?

anladım hocam teşekkürler yorumlar için, bu arada uyuyakalmışım o yüzden bu kadar geç cevap verdim. Acaba dediklerinnizi sağlıklı şekilde yapabilmem için önerdiğiniz bi anlatım videosu var mı ? 1747126050 yani 90 dereceler bu işlemcide uzun kullanımda zarar vermez mi diyorsuuz ?
  2. E

R9 7900x sıcaklık sorunun bi çözümü var mı ?

Yabancı forumlarda falan da baya bi araştırdım elimden geldiğince ama r9 7900x için mantıklı bi soğutma yöntemi bulamadım. (eğer aynı işlemciyi kullanan biri varsa fikirlerine ihtiyacım var ) Arctic Liquid Freezer III 360 kullanılmasına rağmen işlemci çoklu çekirdek testlerinde yük altında 90lı...
  3. E

Çözüldü✓ Kasamdaki usp 2.0 girişini usp 3.0 girişine nasıl çeviririm ?

tamamdır hocam olabilir diyorsanız deniyim, bunu yaptığımda sisteme zarar verme ihtimalim nedir acaba : )
  4. E

hocam özel mesaja bakabilir misin rica etsem
  5. E

tamamdır o zaman hiç yapmaya çalışmıyorum
  6. E

yok hocam kabloların farklı olduğunu biliyorum, kullanım konforunu arttırmak için dedim. elimde halihazırda usp3.0 kabloları buluyor bunu yapsam bi sorun olur mu acaba merak ediyorum
  7. E

merak ettiğim şey şu; yeni kasamda 1x usp 3.0 ve 2x usp 2.0 girişi var bu usp 2.0 girişlerini söküp, usp 3.0 dişi girişli anakarta takılan kablodan alsam yanlış bi şey yapmış olur muyum ? anakarta da 3.0 bağlantısına bağlıyıcam tabii ki anakartım...
  8. E

R9 7900x Arctic Liquid Freezer Ill - 240mm A-Rgb ile yeterince soğur mu ?

tamamdır hocam teşekkürler
  9. E

teşekkürler ama radyatör uzunluğu 402mm olarak gözüküyor bir de Arctic markasını kullanmak istiyorum. yani sorum şu; bahsettiğim 240 mm sıvı soğutu işlemcimi soğutmaya yeter mi ?
  10. E

Arctic Liquid Freezer Ill kullanmak istiyorum ve 360mm olan modelin radyatör uzunluğu 397.5mm olarak gözüküyor. yani standart bi 360mm soğutucu değil maalesef kasamın da üst kısmı 30cm
  11. E

ryzen 9 7900x işlemcim var ve Arctic Liquid Freezer Ill 240mm A-Rgb sıvı soğutma sipariş etmiştim kasam büyük olmadığı için bu soutucu işlemcimi soğutur mu ? yabancı forumlara baktım ama birisi yeterli olur derken birisi olmaz demiş, ayrıca kasam : XPG Valor Mesh Siyah Rgb Mid Tower 750W 80+...
  12. E

Max 62.000 tl kasa toplama önerisi

valla onu bilmiyorum hocam, ama eğer bi slot 32 diğeri 16 olması sorun olmuyorsa öyle de yapabilirim
  13. E

tam bi tane daha ram ekleyip siparişi oluşturucakken anakartın 2 adet ram yuvası olduğunu hatırladım :) bi 32 bi 16 yapsam sıkıntı olur mu acaba
  14. E

tamamdır hocam sağolun gerçekten. artık sadece ilk defa pc toplayacağım için hepsinin tek tek videolarını izleyip sistemi yakmamak için dua etmek kaldı :)
  15. E

valla beğenmenize çok sevindim hocam :) peki 5-6 lira daha ekleyerek önerdiğiniz bi geliştirme var mı
Geri