oda küçük koyacak yerim yoktu. Aklıma da gelmedi böyle bir şey olacağı. Neyse kutu ayarlamaya çalışacağım. Umarım kusursuz ürünle değişimini yaparlar.
1767352950
şans artık
MSİ G244F E2 model monitör aldım. Daha öncede G241 model almıştım 3 yıl önce. G241 de görev çubuğu üzerine denk gelen alt çerçevenin sınırında bi ölü piksel vardı o zamanlar çok hevesli olduğumdan iade veya değişim sürecine girmekten çekindim. Çok da gözüme gelmeyen bir yerde zaten. Ama 2...
şuan brown switch kullanıyorum. Sesinin tok olmasını seviyorum manyetik olayına yetişemedim ne olduğunu bilmiyorum. %75 klavye almayı planlıyorum. Mouse olarak şarjlı aynı zamanda kablo ile çalışabilen ve kablo ile kullanırken şarj olabilen bir mouse istiyorum. Klavyenin türkçe olması önemli
Herkese iyi geceler. Şimdi sistemimi kurdum sıra oda mı dizayn etmekte dedim ve kendime güzel bir setup kurmak istiyorum. Bence kablosuz ekipmanlar çok daha şık duruyorlar. Şuan ki klavyem Gamepower Overlord 60M brown swtich, mouse ise logitech G102. Beni şuan gayet memnun bırakan parçalar...
kanka sana önerim yukarı aşağı oynayan bir monitör alman gerçekten büyük konfor sağlıyor sana. fiyatlar hemen hemen aynı zaten. kriterin bu olabilir bence.
Arkadaşlar istediğim kulaklık kablosuz, mikrofonu çıkartılabilir ve şarjdayken kablolu bir şekilde de kullanılabilen bir kulaklık istiyorum. Bütçe en baba 3000 olur o bile zorlar aslında ama almaya gerçek manada değen bir marka model var ise değerlendirebilirim. JBL Quantum 350 kullanan...
kral işlemcim üst seviye bir işlemci. ryzen 7 5700g ekran kartı olarak da tam onun dengi olduğunu düşünüyorum. İşlemci mi düşük kalıyor ekran kartı mı düşük kalıyor?
İkinci olarak düşük akım veya yüksek akım olduğunda bununla ne kadar başa çıkabilir ki markasız bir psu. Üstüne 25 bin liralık...
işlemci ekran kartına üst mü geliyor ekran kartı mı üst geliyor
1740405640
kral nasıl yeterli rakam olarak yeterli ama marka olarak güvenilirlik olarak yeterli mi sence?
Ryzen 7 5700g işlemcim var. Ekran kartı olarak galax 4070super oc alacağım. Şuan ki güç kaynağım 650w 80+ bronze (şüpheli) performax marka bir psu. Ben bu psu ya 4070superi emanet etmek istemiyorum ve değiştirmek istiyorum. Onun dışında işlemciye bir soğutucu alacağım şuanda stok soğutucu var...