emircan22 isimli üyenin son içerikleri

1. E

boş pasaportla yurtdışına çıkarsan deport yenir mi

pardon deport derken gittiğimizde geri gönderilir miyiz demek istedim havalimanında.
  2. E

🔥İndirim Indomie noodle 40 adet 230Tl

körili meretini yoğurtla karıştırınca efsane oluyor birde kuru nane ve yeşil soğan. ama çok şişmanlatır kısa sürede jahrein gibi olursunuz.
  3. E

boş pasaportla yurtdışına çıkarsan deport yenir mi

daha önce bir yere gidilmemiş boş pasaportla asya ülkelerine gidersek deport yer miyiz? pasaportu hallettim bileti aldım bir arkadaş böyle bir şey attı ortaya hevesim falan gitti. internette konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım.
  4. E

su orucu yapan varmı

aslında ev yemeği dışında bişey yemem hatta 1 senedir para biriktirip faize veriyorum cips bisküvi falan almayalı yıllar oldu. kilomda yok zayıfım da sivilce problem işte.
  5. E

Birinin benden hoşlandığını nasıl anlarım?

birisi seni düzenli olarak gözleriyle izliyorsa seviyordur. daha önce çok kez aşık oldum aşık olunca itiraf etmen gerekmiyor. onunla aynı yerde olmak bile zevk veriyo.
  6. E

su orucu yapan varmı

bende senin gibi düşünüyordum ama günden güne kızın yüzü normale döndü. hatta dişlerinin göz altlarının rengi açıldı. sadece tipim biraz düzelsin diye yapmak istiyorum.
  7. E

su orucu yapan varmı

kız kardeşim geçenlerde su orucu yaptı 10 gün boyunca hiçbir şey yemedi sadece su içti. kızın yüzü gözlerimin önünde düzeldi sivilceler gitti lekeler gitti. bende şahit olunca yapmak istedim ama ani kalp durması vs aklıma geliyor anksiyete şeklinde. yüzüm sivilce içinde özgüvenimi etkiliyor...
  8. E

neden internetten bir şey alınmamalı

Wevibe, Lovense, Satisfyer gibi Amerikan malı orijinal titreşimli cinsel oyuncakların da sahtesi çok fazla. Ürünü 8 bin küsür liraya aldım sonra geldi bir baktım çin malı replika. Satış sayfasındaki görsele ürünün orijinalini koyuyorlar ve trendyol bunu engellemiyor. Cinsel ürün diye utanıp iade...
  9. E

Üniversite İçin Bölüm Tercihi

doktorluk istiyorsun ama atanamam korkusu var diyorsun. doktorluk hakkında en ufak bilgin olsaydı doktorların direkt atandıklarını bilirdin. maaşı için tercih edilen bir bölüm ben doktor olucam hayalim diyen çok azdır. bizim okuldan birisi tıp stresine dayanamam diye bilgisayar mühendisliğini...
  10. E

kan grubum değişmiş kanser belirtisi olabilir mi?

gittim kan verdim sonucunu göstermek için 3 saat bekledim bazı değerler hafif yüksek olmasına ragmen sallamadı bile ilaç yazacak durum yok dedi gönderdi. iç hastalıklarına gittim ben.
  11. E

Çok sağolun Allah razı olsun.
  12. E

Normalde A rh+ olan kan grubum yıllar sonra yaptırdığım test sonucunda A rh- olarak tespit edildi. Doktora randevu alıp bahsettim ilgilenmedi bile devlette çalışan doktorlar yani belki özelde olsaydı ilgilenirdi. Biraz araştırma yaptım kanser belirtisi olabilirmiş. Başına gelen var mI?
Geri