Asus k55vj model laptobumu şarja takınca donuyor ve mavi ekran hatası veriyor ama bataryada kullanınca bu hatayı almıyorum
Farklı adaptörlerle denedim yine aynı sorunu yaşadım her yolu denedim en son format attım yıne aynı sorun
Minidump dosyaını paylaşıyorum
1687078266
Minidump
Öncelikle bayraminiz kutlu olsun benim yakın zamanda asus k55vj laptobumun ana kartı degişti ama farklı bir model ile değişim yapilmiş k55vm modeli ile . Anakart değisimi sonrası ekran kartı kod43 hatası vermeyi başla her yolu denedim ama çözüme ulaşamadım .
Sizi tekrar rahatsız edecen. Kafama bişey takıldı bilgisayarda kurulu olan 211 biosu arastirdim ve k55vm sürümlü bilgisayarin Bios sürümü çıktı https://www.asus.com/uk/SupportOnly/K55VM/helpdesk_knowledge/ yanlıs bios yüklendiği için hata vermis olabilirmi yada anakart değişiminde farkli bir...
Bir tane çipmi ne çalısmıyor dediler bana onu duzeltemedikleri için anakart değişimi yaptilar bide Hatayda tamirci biliyorsunuz durumu artık başka bir yere bırakacam
Laptobın fanı çalışmıyordu bir bilgisayar tamircisine götürdüm ertesü gün almaya gittiğimde bilgisayarın açılmadığını söylediler ve sorunu bulamayıp ana kartı değiştirmislerdi ondan beri ekran kartı hata veriyor resmen bilgisayarımi bozdular
1679733364
Yanlışlıkla hocam fotograf falan atmicam