Emircetinkaya isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çekirdek kahve önerisi

Basit bir filtre kahve Makinesi ve elektrikli kahve öğütücüm var Kullandığım çekirdekte demlediğim kahve bir süre bekleyince çok kötü kokmaya başlıyor Bu normal midir yoksa bende mi bir hata var F/P çekirdek kahve arıyorum
  2. E

Pubg mobil turnuva için oyuncu arıyoruz

Discort kapalı değil mi
  3. E

Pubg mobil turnuva için oyuncu arıyoruz

Kendi aramızda pubg mobile ödülsüz eşli turnuva yapacağız Katılmak isteyenler telefon numarası bırakabilirse tarih, zaman ve harita seçimi için grup kuracağım Bu şekilde konu açmak kurallar çerçevesinde doğru mu bilmiyorum ama aklıma başka türlü oyuncu bulma fikri gelmedi
  4. E

Bileklik bileğime göre boyu nasıl

Görseller
  5. E

Bileklik bileğime göre boyu nasıl

İnternetten gümüş bileklik aldım ancak ölçüsü bana büyük gibi geldi Sizce büyük mü iyi mi
  6. E

YouTube telefon ses kayması

Telefonda hangi hızda izlersem izleyeyim videoya girince 10 sn sonra 1 sn lık ekran donuyor ve ses devam ediyor video devam edince ses 1 sn ileri kaymış oluyor çok canımı sıktı acil çözümü varmı
  7. E

Telefona virüs girmiş midir

Depolama sorunum yok aslında ama dikkatimi çekti bu kadar fazla alan kaplaması 1742251798 Telefonu kapatıp tekrar açtım değişen bir şey olmadı hala varlar
  8. E

Yani APK oyun vb indirdim
  9. E

Telefonda hepsi 357 MB lık Android sistem uygulamaları görünüyor Sanırım daha önce yoktu ve bu canımı sıktı Telefona virüs girmiş midir Format atmalı mıyım
  10. E

MSI stealth 14 aı alınır mı

https://app.hb.biz/Zg9Wbk7bugO9
  11. E

MSI stealth 14 aı alınır mı

Üniversite de günlük kullanmak ve orta üst karışık oyunlar oynamak için çok ağır olmayan laptop bakıyordum bunu buldum MSI stealth 14 aı Ets Battlefield 1 Forza 4 Minecraft Gibi oyunlar oynuyorum
  12. E

532 arayıp yaşımı sordu

Şubata kadar taahütüm var daha
  13. E

532 arayıp yaşımı sordu

Düşğndüğünüz kadar değil ama nadiren var 1724423715 Sadece 532
  14. E

532 arayıp yaşımı sordu

Ya sizin yüzünüzden şuan ikileme düştüm pff
  15. E

532 arayıp yaşımı sordu

Daha önce başınıza geldi mi