emircoz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bilgisayar açılmıyor

arkadaşlar bugün gün içinde oyun oynarken pc mavi ekran verdi kapatıp açtım ama bir daha açılmadı yani pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve aklıma ilk gelen şeyi denedim ssdyi çıkardım açtım bios ekranı geldi ama ssd takılıyken bios ekranı dahi gelmiyor sorun %100 ssd diyebilir miyim sizce
  2. E

nvdia gefordan sürücü güncelledim

nvdia gefordan sürücü güncelledim güncelledikten sonra ses ayarlarından steelseries gaming seçili oynuyordum artık bunu seçince sesi hoparlörden vermeye başladı yardımcı olabilecek var mı
  3. E

nvdia gefordan sürücü güncelledim

nvdia gefordan sürücü güncelledim güncelledikten sonra ses ayarlarından steelseries gaming seçili oynuyordum artık bunu seçince sesi hoparlörden vermeye başladı yardımcı olabilecek var mı
  4. E

anakartımda os type yok

valorantta van9003 hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı
  5. E

Gigabyte B550M DS3H sorunları

kanka nasıl yaptın ya bende o sorunu alıyorum şuan os type seçeneiği yok bende
  6. E

anakartımda os type yok

valorantta van9003 hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı
  7. E

Arctis prime ses kartı

bunun iki girişlisi var mı kanka
  8. E

Arctis prime ses kartı

kral bu ses kartı steelseries arctis prime için oyunlarda rahat bir şekilde ses kastırır dimi ona göre bugun sipariş vericem
  9. E

steelseries arctis prime aldım

steelseries arctis prime için ses kartı önerir misiniz tam performansında kullanmak istiyorum
  10. E

HyperX Cloud Core Alınır mı?

kanka bügün steelseries arctis prime elime ulaştı herkes ses kartıyla kullanılması gerekiyor yazmış önereileceğin bi ses kartı var mı pek anlamada
  11. E

steelseries arctis prime aldım

steelseries arctis prime aldım ses kalitesinden memnun değilim ya iade edicem yada ses kartı alıcam ama ses kartı mevzularından çok anlamıyorum tavsiye edebileceğiniz bi ses kartı var mı
  12. E

Steelseries Arctis 1 ses aşırı az geliyor

Kanka hangi ses kartını aldın yazabilir misin
  13. E

Steelseries Arctis 1 ses aşırı az geliyor

arctis pro var bende videolarda güzel diyorlardı ses kartı alınca peki gerçek performansını veriyor mu
  14. E

Steelseries arctis 3 sesi az geliyor

kulaklık bugün gelmişti iade edeyim o zaman
  15. E

Steelseries arctis 3 sesi az geliyor

evet kanka jak girişli
Geri