Sorunum 1 ay öncesindede vardı hesabı açtığım telefonda giriş yapmaya devam ediyordum fakat webte iken veya başka telefonlardan giriş yapamıyordum şifrem doğru olduğu halde şifreniz yanlış diyordu hatta şifremi değiştirip girdiğimdede şifreniz yanlış diyordu. bugün instagram hesabımdan çıkış...
Sorunum 1 ay öncesindede vardı hesabı açtığım telefonda giriş yapmaya devam ediyordum fakat webte iken veya başka telefonlardan giriş yapamıyordum şifrem doğru olduğu halde şifreniz yanlış diyordu hatta şifremi değiştirip girdiğimdede şifreniz yanlış diyordu. bugün instagram hesabımdan çıkış...
doğrudur sonuçta bi modelin alt klasmanı denilecek bir telefon ama özelliklerini sanal mecradan karşılaştırıncada daha cazibeli gözüküyor. Bunun kararını en doğru vericek kişi o cihazları kullanan kişilerin kararı
1766338377
o kadar bilgi sahibi değilim kusura bakmayın fan edition olduğunu...
sonucta bi nebzede olsa insanlarının cebini düşünen bi telefon normal serilerine nazaran ne kadar iyi olabilir diye düsünsemde ozellikler bakımından ve cikis yilindan kaynakli FE daha cazibeli geliyor ama sonucta diger kenardada direk premimum bir model var bu modeldede tek değişken boyut...
karşılaştırınca s25fe nin özellikleri bi nebze daha üstün kılıyor kendini fakat cogu kisi düz s24 ün FE fan editionlara nazaran daha kaliteli bundan dolayı düz seri kullanmanın daha mantıklı olacağını söylüyor
sizde ilgileniyosunuz bu cihaz üzerinden sanırım sizce telefonun fiyatı yakın bir tarihte düşermi beklemelimiyim yoksa şimdi almalımıyım. öyle herhangi bir aciliyetim bulunmuyor cihazımı değiştirmek için
oyun için değilde günlük kullanım için üniversite ögrencisiyim cok zamanım olmuyor zaten. ekran olarakta büyük ekrana gram lüzum yok pantolondan taşıyor kücük ekran bi hayli daha avantajlı. güncelleme konusundada tek çekincem 2 yıl daha geride olması ama bu performansına etki etmeyecekse benim...
ya ekran boyutu olarak s24 daha cok cezbediyor fakat s25fe nin batarya kapasitesi ve şarz gücü daha fazla olduğundan kafamı karıştırıyor o yüzden karar veremedim
benim tercihlerim s25fe s24 arasındaydı s25fe tercihlerimin arasında olması çıkış tarihi daha yeni olması bu yüzden daha fazla güncelleme alacağı olmasıydı ve aynı zamanda batarya kapasitesi ve dolum gücü daha fazla s24 e nazaran o yüzden kafam karışıyor fiyatları aynı nede olsa s24 de hoşuma...