emire isimli üyenin son içerikleri

1. emire

HDMI No Signal hatası

İtopyaya yazdım cevap bekliyorum. Gerekirse garantiye vereceğim.
  2. emire

HDMI No Signal hatası

Windows açılış sesini duyuyorum ama görüntü yok sorun monitörde mi o zaman
  3. emire

HDMI No Signal hatası

İşlemci ryzen 5 5600 Ekran kartı RX 6700 XT Anakart Gigabyte A520M
  4. emire

HDMI No Signal hatası

Aldığım 25bin TL'lik PC'yi resmen açamıyorum. Her açtığımda "HDMI 1 no signal" hatası verip açılmıyor. Sonrasında kasanın tuşuna basılı tutup aç-kapat yaparak monitör açılana kadar deniyorum. Bazen 3. denememde ekran geliyor bazen 30. denemede bile gelmiyor, pes ediyorum açmıyorum. Artık can...
  5. emire

Monitör No Signal hatası

Monitör tamamen kafasına göre bazen açılıyor bazen no signal deyip görüntü vermiyor. Hiçbir mantıklı sebebini bulamadım. Kablolar sağlam, girişlerde sıkıntı yok. Bilgisayar açarken çoğu zaman aynı şey oluyor artık can sıkıcı olmaya başladı. Açıyorum bilgisayarı bazen tek seferde görüntü verirken...
  6. emire

Monitör canı isteyince açılıyor / No Signal sorunu

Dostum kablo ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü şöyle anlatayım ben bu sistemi Mayıs'ta topladım ve ondan sonra kablolara hiç dokunulmadı bile. Hem kabloda sıkıntı olsa hiç vermezdi veya görüntü birden giderdi. Açıldıktan sonra görüntüde hiçbir sıkıntı/kopma olmuyor. 1694527344 Böyle bir...
  7. emire

Monitör canı isteyince açılıyor / No Signal sorunu

Monitör başlıkta yazdığım gibi tamamen kafasına göre bazen açılıyor bazen No Signal diyip görüntü vermiyor. Hiçbir mantıklı sebebini bulamadım kablolar sağlam, girişlerde sıkıntı yok. Bilgisayar açarken hep aynı şey oluyor artık can sıkıcı olmaya başladı. Açıyorum bilgisayarı bazen tek seferde...
  8. emire

max 1k civarı mouse pad önerisi

O kadar harcamana gerek yok. SteelSeries Qck Heavy al rahatına bak.
  9. emire

Yardım Stok soğtucu kule tipinden daha iyi çalışıyor?

Değerler normal değil. Aldığınız soğutucu yetersiz gibi gözüküyor. Biraz para biriktirip 800-900 TL civarında bir şey alsaydınız keşke. 750 TL'ye aldığım ID-Cooling 214-xt'yi en ağır testlere sokmama rağmen 70 dereceye ulaşmadı bile. En ağır oyunda da 64 dereceyi geçmiyor dostum aradaki kalite...
  10. emire

FPS oyunları için en iyi desibel (dB) ayarları nedir ?

GamePower Ranger marka kulaklık aldım ve en iyi şekilde performans almak istiyorum. Fps oyunlarında (genel olarak CSGO) için en iyi şekilde ses kastıracak, ayak seslerini daha net duymamı sağlayacak ayarlar nelerdir?
  11. emire

Yeni Alınan Sistemde FPS Drop Sorunu

Evet stok soğutucu. Diğer dediğinize bakacağım şimdi.
  12. emire

Aynı sistem arkadaşımda var hiçbir sıkıntısı yok. Sistemsel olduğunu düşünmüyorum.
  13. emire

Arkadaşlar yeni aldığım sistem gayet güçlü olmasına rağmen Fortnite, Battlefront gibi oyunlarda FPS Drop yiyor. Driver ve bios güncel. Afterburner'dan bakınca işlemci sıcaklığı 82-84'e kadar çıkıyor ve kullanılan MHz'ler birden düşüyor. Ne yapmam gerek? Sistem özellikleri; AGI 512GB High...
  14. emire

Öneri Metro 2033 Redux alınır mı

Last Light serinin 2. oyunu. İlk oyunu, yani 2033'ü oynamadan Last Light oynamayın. Bu ikisini oynadıktan sonra da serinin son oyunu Metro Exodus'u oynayın. Ve evet dediklerim tüm seri için geçerli.
  15. emire

Öneri Metro 2033 Redux alınır mı

Kesinlike alınır. Oyun dünyasının en iyi serilerinden birisidir Metro oyunu. Karanlık tünellerde tek başına yol almanın hiç bu kadar zevkli olacağını düşünmezdim. Bu arada sadece Metro 2033'ü değil, diğer iki oyunu da alıp seriyi bitirmeni şiddetle tavsiye ederim. Oyun dünyasının dilsiz...
Geri