EmirGnss isimli üyenin son içerikleri

1. EmirGnss

Yurt dışı telefon açılması

ya arkadaş illa günden yiyecekler ya nolcak sanki ayın 1 inde açılsa
  2. EmirGnss

Yurt dışı telefon açılması

Dostlar merhaba, yurt dışı kapalı telefonlar açıldı mı? Açıldıysa nasıl yapıyoruz Yardımcı olabilir misiniz?
  3. EmirGnss

Kasaya araba kokusu asılırmı ?

profil resmin need for speed karakteri değil mi ustam
  4. EmirGnss

Akvaryum kasa önerisi 5-6k

Sıkıntılı elemanmış kanka o Hakkında öyle diyorlardı takılma ona
  5. EmirGnss

Ben uzağı göremiyordum açıkçası. Özele gittim, derecesiz dinlendirici gözlük verdiler valla 🙂 Mavi ışık filtreli ama dediğin gibi.”
  6. EmirGnss

Dinlendirici gözlük kullanıyorum, o kadar sorun olmuyor. İlk kasam BitFenix’ti. Sırf bu dikey ekran kartı muhabbetini çok istediğim için EVO’yu aldım. Dikey ekran kartıyla birlikte Lian Li şaşmaz; her detayıyla gerçekten kaliteli. Güncel hâlini atmadım kasanın, atsam ‘kardeş, ne yaptın xd’...
  7. EmirGnss

Benim kasa Evo rgb Dikey ekran kartı takılı muhteşem fanlarıyla beraber 1766918227
  8. EmirGnss

Bu modele dikey ekran kartı takılıyor mu? Bu konuda bilginiz var mı hocam.
  9. EmirGnss

Bütçeniz yaklaşık 10K civarındaysa, sadece kasanın fiyatını önerecektim. Kit hariç; kit ayrı fiyat. Ben de yeni aldım: Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Siyah Mid Tower E-ATX. Dikey ekran kartı kitiyle birlikte 13.500 TL’yi bulmuştu.
  10. EmirGnss

Dikey monitör önerisi hdm çıkışlı

Yok onun vesa desteği ile benimki farklı hocam yukarıda attığımı attım [H3 id='URLhttpswww.trendyol.comlg-x-b791BLGBURL']LG[/H3] [H3 id=''][/H3]
  11. EmirGnss

Yardım Yd İphone 17 pro mu 17 pro max mi

Yurt dışı telefon işi tam bir rezillik. Çift telefon kullanıyorum. Yanımda sırf fotoğraf çekmeyi seviyorum diye 14 Pro Max aldım ama elimde kaldı. Öyle Türkiye’ye geçeceğim. Ben de 17 Pro Max’e bakacağım artık.
  12. EmirGnss

Bunu verdim kankam 24 inç ana monitörüm 27 inç dikey bağlicam bakalım bi sorun çıkmazsa merakla bekliyorum
  13. EmirGnss

aldım kanka aynı modeli forumda iş yok cevaplayan pek
  14. EmirGnss

Merhaba dostlarım, 2. monitörümü alacağım. Bütçem 5K. Dikey olarak kullanacağım. MSI, ASUS, LG markalarından önerileriniz varsa sevinirim. 180 Hz olabilir, düşük inç. Ancak DisplayPort yerine HDMI çıkışlı 180 Hz bir monitör olarak almak istiyorum. Öneri ve fikirlerinize açığım, yardımcı...
  15. EmirGnss

Monitör önerileri Hz çıkışlı

Dostlarım merhaba. İkinci bir monitör alacağım; VESA destekli olsun istiyorum. Ancak genel olarak DisplayPort görüyorum. Ekranlarımı açtığımda sürekli karşıma bir yazı çıkıyor, pek hoşuma gitmiyor. Bu yüzden bağlantı/çıkış tarafını ve yenileme hızını (Hz) buna göre kullanabileceğim bir monitör...
Geri