Merhabalar,
Durum başlıktaki gibi. Oyun oynarken aniden ekran simsiyah oluyor ve 5 saniye içinde bütün sesler gidiyor. Ardından fanlar hızlanıyor ve ben kendim kapatana kadar bilgisayar bu şekilde kalıyor. Bu durum 3-4 gündür mevcut. Forumlarda gördüğüm çoğu şeyi denedim, 2 kez format attım...
Monitörler birebir aynı marka aynı model.
Attığınız menülerde herhangi bir anormal durum yok, konumlandırmayı da bizzat kendim yaptım ve bir sürü farklı şekilde denedim. Fakat bir sonuç yok. Sol monitörden sağa geçerken veya sağdan sola geçerken en üstte sanki 1 piksellik engel var ve 1 piksel...
Merhaba, yeni aldığım monitörlerimi kullanırken yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Bununla ilgili bir sürü araştırma yaptım fakat hiçbir yerde tam olarak benim sorunumu yaşayan birisini görmedim. İki monitörüm arasında geçiş yapmak istiyorum fakat imleç ortalardan normal bir şekilde geçerken...
Merhaba arkadaşlar,
Yapmak istediğim bazı updateler dolayısıyla anakartımı değiştirmem gerekiyor. Fakat sıkıntı şu ki ramlerimin almayı düşündüğüm anakarta uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Anakartın modeli başlıktada belirttiğim gibi MSI B550-A Pro ATX. Bendeki ramler ise G.Skill RipjawsV...