Anakartımda bir tane ssd yerim var ben bir tane daha M2 ssd takmak istiyorum ikinci takacagım ssd’yi sadece oyunlar ve video depolamak için kullanıcam diğerinde sadece windows kurulu şekilde bırakmak istiyorum, fotografta olan girişe takabilirmiyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Telefonu düşürmüstüm sonrasında ekranda cok ınce ve kucuk cızgı geldı çizginin solu mavimsi sag tarafıda siyah sekılde. hafiften de buyudu ne kadar sürede ekranı kaplar yardımcı olurmusnuz
Eski hesabim 3 ay ban yedi, bende aynı pc’den ama farklı bir steam ve tmp hesabiyla girmeye çalıstım giremeden kick atti ve şu uyarıyı verdi çözümü varmıdır varsa nedir? Şimdiden tesekkürler
Merhabalar, G29 direksiyon setinin fren pedalına bastıgımda çıt diye bir ses geliyor en ufak frene dokunusumda bile. Bu sesi neden yapar acaba bilen varmı sımdıden tesekkürler..
Elımde R5 5600'lü sistem var ve stock fan var üzerinde. Malum yaza gırdık o yuzden dereceler iyice yükseliyo. Az çok biraz internette dolastım Thermalrıght Phantom Sprit sogutucusuna F/p diyorlar kullanan varmı bunu veya bu fıyat bandında (1200-1700) farklı sogutucu önerebilir misiniz?..
Ankarada yasıyorum ankarada sahibinden üzerinden dfgt ilanların ortalaması 4500 tl civarinda G27 için bütçeyi zorlamam gerekiyor duruma göre G27’ye zorlamaya çalısıcam kendimi ama aklımda ilk planda Dfgt var dediğin gibi sesli çalısıyor diyorlar sesinin videosunu atmıslar asırı sesli gelmedi...
İkinci elde alabilirim o pek sorun degıl ikinci elde Logitech Dfgt, G25 bütçeyi zorlarsak G27’ler çıkıyor logitech kulvarında bunlar geliyor Dfgt ve G25 eski diye ikinci planda tutuyorum bunlar hakkında bilginiz varsa onlarıda okumak isterim farklı markalarda olabilir pek sıkıntı degıl
5500 TL civarlarına sıfır V900s’ler var bütcem kısıtlı o yüzden bu direksiyon seti gözüme çarptı, internette ufak bir arastırmayla oyun destegı konusunda sıkıntılar cekenler var ama videoları falan eski hala o problemler varmı merak ediyorum, kullanıcı yorumları benim için çok önemli kullanıcısı...
R5 5600’e malumunuz stock fan yetmeyebiliyor yüksek derecelere çıkıyor, çevremden aldıgım tavsiyelere göre 120 mm sıvı sogutma kullanabilirsin işini rahatca görür diyorlar fakat forumlara baktıgımda 120mm sıvı sogutucu alınmaz diyorlar. Arada kaldım doğrusu 120mm sıvı sogutma mı yoksa hava...