Teşekkür ederim oyunların hepsi orijinal aldığım zaman deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım hepinize teşekkürler
1732548648
İçim rahatladı valla hocam teşekkürler ☺️
Ya hocam bu kadar takılıyorum çünkü herkes bişey diyor kullanıcıların çoğu al hiç durma diyor bi kısmı alma kesinlikle diyor ne yapacağımı şaşırdım ve dualsensex uygulaması üzerinden açılan oyunlarda sanırım xbox tuşları çıkıyormuş bu da kafamı karıştırdı açıkçası alışık olmadığım için almadığım...
Hocam dualsensexte herhangi bir problem oluyor mu? hiç sorun yaşadınız mı ?titreşim hissiyatını falan iyi verdi mi? Bir de ek olarak steam oyunlarında otomatik ayarlanıyor sanırım steam dışı oyunları da steam kütüphanesine ekleyince problem olmuyor diye duydum doğru mudur?
Ek olarak @EsdeathSama hocamın bilgisi baya var sanırım kendisi hem xbox hem dualsense kullanmış sonuç itibariyle en iyi yorum deneyimleyenindir söylemek istediği bişey varsa bilmeyen arkadaşlara da yardımcı olmuş olur
1732545834
Doğrudur aşırı detaylı bilmediğimi söylemiştim ileride ps alma...
Benim için en önemli husus premium kalite ileride ps alma ihtimalim de var oynadığım oyunların çoğunda dualsense uyumlu diye biliyorum o yüzden kararım dualsense olacak evet belki aşırı pahalı ama ben marka takıntısı olan premium hissiyatı seven biriyim f/p olarak daha iyi olanlar olabilir illa...
Kral zaten oynayacağım oyunlar god of war detroit last of us marvels spiderman gibi hikayeli oyunlar onlarda da sorun olmaz umarım. xbox kontrolcüsünü hiç bilmiyorum inşallah öyle bir tuş görseli çıkmaz 😃
Öncelikle herkese selam dostlar. PS5 DualSense kolu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak Steam, Epic, Ubisoft, EA'de tam fonksiyonlu çalışıyor mu? PlayStation accessories diye bir şey çıkmış sanırım onunla beraber sorunsuz oynayabilir miyim? Herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Titreşim vs...
Hepsini okudum ellerine sağlık teşekkür ederim.
Peki sence Şu an Kablonet kullanıyorum 100 Mbps paketini kullanıyorum Speedtest yaptığımda da 96-97 civarı bir download var Kablonet'in başka tarifelerine mi bakayım değiştireyim mi 4-5 yıldır kullanıyorum Kablonet'i son zamanlarda şikayet olmaya...
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Evimde güncel olarak Kablonet kullanıyorum ancak son zamanlarda hele ki akşamları internet hızında inanılmaz bir düşüş var ping çıkıyor YouTube üzerinden video izlerken donuyor aynı zamanda interneti çok da kullanıyoruz ben oyun oynarken babam TV'den...