Emirhan :) isimli üyenin son içerikleri

1. E

Steam hiçbir şekilde ad kabul etmiyor

Steam hiç bir şekilde ad kabul etmiyor anlamadım gitti ve isim öneriniz var mı varsa neler Yeni bir hesap acicam 1718627342 Tamamdır yapabildim
  2. E

Monitör ekranı kırmızı düz çizgiler geldi

Arkadaşlar ben dün bilgisayar da Chrome da gezinirken ekran bı anda böyle ve güvenli mod hariç PC açılmıyor sorun nedendir 1715351615 Böyle oldu ekran nasıl düzeltilir ya da bişey yqndiysa ne yanmıştır
  3. E

3500 TL ekran kartı tavsiyesi

Peki öneriniz nedir
  4. E

Farketmez AMD ya da Nvidia olması bişey değiştirmiyor bence
  5. E

6. E

Linki varsa atabilir misiniz
  7. E

Onu düşündümde ikinci el de gennelikle mining yapılmış oluyorlar o yüzden rx 580 e fazla sıcak bakmıyorum
  8. E

Sistemim eski bir sistem yaza işlemci falan dizicegim şu an Intel 2 quad q9400 var 1711114173 O yüzden ekran karti alacağım şimdilik yazın ise diğer parçaları toplayacağım
  9. E

Öncelikle merhaba ben ilk defa ekran kartı alacağım ve fazla bilgim yok ne önerirsiniz Bütçe: 3500 en fazla 4 bin e kadar çıkabilirim
  10. E

Çözüldü✓ Rx 580 ekran kartı alınır mı?

Tamam dir teşekkür ettim herkeze ben konuyu kapatıyorum yarın başka bir konu acicagim yardım edersen sevinirim;)
  11. E

Bir şey daha sorucagım benim yaşadığım yere yakın ekran kartları fazla yok sahibinden de alsam güvenilir midir dolandirilma ihtimalim varmı
  12. E

Öneriniz için teşekkürler
  13. E

Xfx 1711030934 Peki sağlıklı ise almalı mıyım yoksa yaza kadar paramı mi biriktirmeliyim
  14. E

Peki sağlıklı olup olmadığını nerden öğrenebilirim
  15. E

Markasıni daha söylemedi söyleyince yazarım
Geri