Herkese merhaba bi konuda yardima ihtiyacim var msi katana 15 im var ve cogunlukla uzun yola ciktigim icin sarj sorunu yasiyorum bu sorunu bi tane donusturucu alarak cozebilir miyim elimde anker in 140 watt lik cikis sagliyabilen power bank i var eger donusturucu alirsam ve takarsam laptop a...
dusuk model olunca ortaya cikiyorsa oyle bir sorunum yok sistem guncel
1739097335
amd iyi olup olmadigini bilmiyorum r9 7900x e baktim ultra 7KF den gucsuz kalmis
ayip ettin hocam kor mu dedik size sadece gormemissindir diye tekrar edeyim dedim yanlis anlamissin her neyse darbogaz olayini biliyom sadece ekran karti ve islemcide olmadigini da biliyom fakat islemci nasil ekran kartina fazla gelebiliyor o konuyu pek anlamadim .
knk konuyu tam okumadan mi geliyorsunuz konu fp degil saglam bir sistem ama yuksek butceli ve parasina gore intelden guclu olacagi sekilde islemci ariyorum intelden biktim
sistem var upgrade edicem ekran karti rtx 4070 ti birde su an bu konuda islemci konusuyoruz bu arada tekrar soruyorum belki gormemissindir diye r7 9700X mi yoksa R9 7900X mi
a
abim eline koluna saglik dedigin dogrumu bilmiyorum ama sanirim 1 gun daha gec yazsaydin sanirim su anda elimde X3D islemci vardi ama bi taraftan x3d islemciler gerek teknolojisiyle gerek l3 onbellegi ile daha iyi degil mi ?
bilmiyorum su anda i7 11700f var memmunum sadece ddr5 e gecmek icin anakart islemci degistiriyorum ama degistirmisken saglam olsun dedim ama r7 9800X3D nin kalp ile treath i dusuk geldi bana