G65B önerebilirim kullanıyorum gayet memnunum sadece ölü pixel çıkma ihtimali var onu giderebilmek için direk gidip vatandan almanız sizin için iyi olur...
Türk telekom kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir problem var mı acaba? yoksa benden kaynaklımı aramalarda sesleri geliyor benim sesim gitmiyor mobil veri...
İtopya bana 6 gün önce paranız iyzicoda dediler 4 iş günü içinde yaticak dendi aradım dedilerki para bizde değil benim şimdi ne yapmam gerekiyor birazdan...
Dostum senin anlayamadığın konu da şu. Bu firma itopya da olsa, X de olsa, Y de olsa insanların bu forumda toplanma amacı birbirine bu ve bunun gibi...
#REKLAM
Süper Kasımda Seçili SteelSeries Ürünlerinde İndirim !!!
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Beklenen An Geldi: Itopya.com' da Süper Kasım İndirimi...
x firması olsa x firmasıda eleştirilir marka karalama diyosunda bu adamlar iade değişim konusunda zaten kendilerini karalıyolar insanlarda bunu dile...
Konu sahibine tavsiyem Arayıp darlaman elbette bir müşteri olarak uğraşmak can sıkıcı alırken rahat kolay iade ederken zor ve yavaş ama ağlamayana emzik yok...
satış yapana kadar ağam paşam satış yaptıktan sonra ara ki bulasın. bir firma para iadesini böyle keyfi bekletemez
3-5 kuruş kar edicem diye bu ve bunun...