Emirhan124 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Kulaklıktan Yüzüm Bir Gülmedi 5k Bütçe ile Kulaklık Arıyorum

ben Atk neptune N9 ultra modelini sipariş verdim bugün gelince bakalım nasıl olucak pedleri deri ama internette kumaş ped bulabilirmisin bilmiyorum
  2. E

Kulaklık Önerisi Yapabilir Misiniz?

ultra modelini almayı düşünüyorum
  3. E

Kulaklık Önerisi Yapabilir Misiniz?

Merhaba önceki kulaklığım logitech g pro x kablolu versiyonuydu ancak 2 parçaya bölündü onun yerine ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık düşünüyorum sizce nasıl veya başka öneriniz olur mu
  4. E

Kule Tipi Soğutucu Önerir Misiniz??

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0G1RC91PH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1BHBMUMTOD9CS&psc=1 hocam bunu düşünmüştüm sizce nasıl
  5. E

üst sınır 2000 1782654860 eyw
  6. E

indirimde güzel bir kule tipi soğutucu önerebilecek varmı?
  7. E

9 12k arası 2k 27 ınc monitör önerisi

Ben almıştım o modeli 3 gün sonra iade ettim iade nedenim ekranda ciddi bir yırtılma sorunu vardı ve ghosting yapıyordu panel
  8. E

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

G65B al ben gidip vatandan aldım 3 vatan gezdim 2 mağazada 5 ürün ölü pixelli çıktı şans işi
  9. E

4000-5000 TL mouse önerisi

Hocam geldi gayet memnunum
  10. E

15 k bütçeye 2k monitör onerisi

Pivot zaten hocam
  11. E

15 k bütçeye 2k monitör onerisi

Samsung G65B kullanıyorum gayet iyi
  12. E

En büyük fark bence malzeme kalitesi örnek veriyorum 1k lık mouse da gacır gucur ses geliyor plastikten 4k da gelmez kalite satın aliyorsun
  13. E

Tamamdır
  14. E

Bende onu düşündüm ancak bataryası düşük geldiği için 5 gram daha fazlada olsa atk A9 ultimate sipariş verdim
  15. E

Atk A9 ultimate ben sipariş ettim bakalım nasıl 1774251321 Eski mouseim razer viper v3 hyperspeed yani arkadasin önerdiği mouse un pilli hali bende 1 yıl sonra çift tıklama sorunu oldu iade ettim
Geri