Emirhan124 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bina içi kapı önüne kamera lazım

Merhaba komşulardan kaynaklı olarak bir problem yaşadık direk kapımızın önüne kamera taktırmak istiyoruz önerilerini yapabilirsiniz Nasıl bir kamera almam lazım montaj işlemleri gibi gibi kaliteli olsun lütfen
  2. E

Paparada parası kalanlar çöksün

Para transferi açıldı çökün koşun
  3. E

2k min 240 ve uzeri hz monitor onerisi

Ben kendi monitörümde hiçbir kusur göremedim ben vatandan komple testleri yaptırdım biraz şans işi gibi duruyor Hayırlı olsun
  4. E

MSI G274QPF E2 - Philips Evnia 27M2N3501PA/00

AOC modellerini önericem de onlarda da kronik sorunlar var piyasada adam akıllı monitör kalmadı
  5. E

Asus panelleri banada kronik sorunlu dendi o yüzden G65B aldım Asus almayın dediler normalde Asus alıcaktım 1762069190 G65B Samsung'un kendi sitedinde öğrenci indirimi ile 11 küsüre denk geliyor öğrenciysen öyle alabilirsin
  6. E

Bende 3060 la G65B kullanıyorum ben sıkıntılarımı paylaştım G65B çok çok daha iyi bir monitör biraz daha bütçeyi zorlayıp onu almanı tavsiye ettim sonuçta 2 3 yıl kullanıcaksın rahat Biraz mantık kurarsan seni düşündüm 2 3 gün sonra Philips te bozulur sinerji zaten bulaşılmaması gereken bir...
  7. E

PC ye internet bağlamak

Aparata gerek yokki hiç type a çıkışlı bir kablo yokmu evde
  8. E

Philips olanı aldım ve iade ettim başlıca şu sorunları yaşadım: Işık sızması Ölü pixel Ekran yırtılması (Gysnc açık olmasına rağmen) Ve IPS panel olmasına rağmen ghosting 1762062923 Tavsiyem biraz daha paranın üstüne ekleyip G65B almanız çok iyi monitör eğer alicaksanızda ölü pixel testini...
  9. E

PC ye internet bağlamak

Type-A dan Type-C ye kablon varsa yapabilirsin 1762062586 Android kullanıyorlar ayarlara gel USB ile internet aktar var onu aç
  10. E

Ryzen 5 5500 Stock Soğutucu yeterli mi?

Ben 2 yıl boyunca stok soğutucu ile kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım işlemci çok ısınmıyor
  11. E

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

İninal gibi düşündüm ininal da böyle oldu 2 ay sonra paralarımızı çekebildik
  12. E

Papara aciklama yaptı koruma hesaplarda paralarınız diye tahmini 2 aya geri alabileceğiz
  13. E

Her türlü verilir de para 1 aymı sürer 3 aymı kimse bilmiyor
  14. E

Papara dün gece patladı

Para her türlü gelicek ye bekleticekler
Geri