Test yapılan router: Asus RT-BE92U
Test yapılan cihazın wifi kartı: Intel® Wi-Fi 6E AX211
Test yapılan bant: 6 Ghz
Bufferbloat test sonucu:
Speedtest sonucu:
Ookla CMD test sonucu:
1755684998
Haklısınız :)
Fiber kablo gibi duruyor hocam renkleri farklı olabiliyor fiber kablonun. Elektrikçiyle anlaşıp içeri çektirmeniz gerek kabloyu
1755637755
Bize 31 Mayıs 2025 tarihinde fiber kabloyu daireye çektiler 31 Temmuz 2025 tarihinde fiber kutuyu taktılar. 18 Ağustosta da fiber altyapımız satışa açıldı.
o7 Allah yardımcın olsun ama şunu diyim Türk Telekom ADSL olan yerlere fiberi daha öncelikli getiriyor en azından başvurun belki sizde kavuşursunuz ben 1 yıldan fazla uğraştım fiber için ama Türk Telekom bu tabi sağı solu belli olmaz
https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-exvega-andromeda-2025-masajli-fiyati,893260718.html
Arkadaşlar sizce alınır mı nasıldır bu fiyat civarlarında daha iyisi var mı ?
Hocam bize gelen ve o kutuyu takan ekip önümüzdeki pazartesiye kadar fibere kavuşursunuz dedi ama bana biraz inandırıcı gelmemişti bu yüzden sordum 2 ila 3 ay biraz canımı sıktı
İyi günler arkadaşlar. 31 Temmuz tarihinde nihayet fiber kutusunun takılması ile birlikte binamdaki fiber dönüşümü komple bitti. Altyapımın Türk Telekomun sitesinde "Fiber" olarak gözükmesi kaldı. Türk Telekom birçok ISS'in sitesinde bizim bulunduğumuz bina kutu takılmadan önce fiber olarak...