Emirhan5267 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kucuk kardesime (13) telefon alicam butce 8-9 k oyun icin

Hocam telefon bilmiyorum da bu güzel yüreğiniz için sizi tebrik ediyorum her kardeşin keşke sizin gibi abisi veya ablası olsa
  2. E

Ankara’da yalnızım, gerçek bir dost arıyorum. PUBG oynayacak var mı?

Kr Gece? Gece? Ne? Kafa! Açtın% ya?
  3. E

Yardım Cs2 kukri bıçağı mavi çelik (eskimiş) fiyatı nedir

ho hocam kaçıncı deneme
  4. E

Öneri EasySMX X10 Alınır mı? - 2400 TL

800 tl ye x15 aldım bence bekleyin temudan alın
  5. E

Fhotoshop yapmayı bilen birisi yardımcı olabilir mi

merhabalar bu sene mezun senem 2 gün sonra msü sonucum açıklancak msü için pek bi hayalim yoktu istemiyordum ama girdim babamın ısrarıyla ve yüksek ihtimalle batırdım babam o sonucu görürse bende batarım yüksek ihtimalle sizden ricam 2024 msü sonucumu atsam fhotoshop ile bana bi 300 puan...
  6. E

❌İndirim Bitti! LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Headset - Beyaz ₺ 8.797 tl

hocam peki bunları yaptıktan sonra bir daha uygulamayı kullanamıyor muyuz
  7. E

❌İndirim Bitti! LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Headset - Beyaz ₺ 8.797 tl

hocam ben bu kulaklığı kullanıyorum ama kulaklığın sesi olsun mikrofonu olsun hiç sevemedim sadece çok konforlu geldi ayarda yapamadık fazla anlamadım bi 7.1 i buldum ara sıra onu açıyorum yardımcı olur musunuz
  8. E

Ücretsiz subdomain veriyorum

ne kadar üzerimizde kalıyor
  9. E

Itune ipone veri aktarımı yardım lazım

elimde ki telefonun i cloud şifresini unuttum şifre olmadan diğer telefona her verimi aktarmak istiyorum ama aktarırken iphone i clouda istiyor oda aktarılcak diyor ama ben istemiyorum bu yüzden itunes den yapmak istiyorum itunes den veri geçirirken icloududa diğer telefona geçilmez değil mi
  10. E

Yardım Yurtdışı Iphone Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

alma kanka ne kadar çakma değil sağlam gelcek deselerde inanma 3-4 tane arkadaşım aldı hepsi aynı şey ürün 0 telefonun üretim kodu 0 gösteriyor ama telefon bozuk şarjı 2 saate bitiyor kendi kendine bi şeyler oluyor o kaçakçıların hepsinde bi dala vere var inan bana alma
  11. E

R5 7500F için termal macun lazım

Hocam kasanızın markası ne
  12. E

Hava Harp Okunur mu ?

Haftaya msü var malum biliyorsunuz Şuan netlerim hava harp tutturacak kadar yüksek meslek olarak pilot olmayı çok isterdim ondan sonra da bilgisayar veya yazılım istiyordum ama ayt netlerim çok kötü yks de başarabileceğimi düşünmüyorum sizce msü den hava harp okunur mu daha önce okuyan...
  13. E

Bakkallarda multinet geçiyor mu?

direk sorum başlıkta yazdığı gibi multinet bakkallarda geçiyor mu
Top Bottom