merhabalar bu sene mezun senem 2 gün sonra msü sonucum açıklancak msü için pek bi hayalim yoktu istemiyordum ama girdim babamın ısrarıyla ve yüksek ihtimalle batırdım babam o sonucu görürse bende batarım yüksek ihtimalle sizden ricam 2024 msü sonucumu atsam fhotoshop ile bana bi 300 puan...
hocam ben bu kulaklığı kullanıyorum ama kulaklığın sesi olsun mikrofonu olsun hiç sevemedim sadece çok konforlu geldi ayarda yapamadık fazla anlamadım bi 7.1 i buldum ara sıra onu açıyorum yardımcı olur musunuz
elimde ki telefonun i cloud şifresini unuttum şifre olmadan diğer telefona her verimi aktarmak istiyorum ama aktarırken iphone i clouda istiyor oda aktarılcak diyor ama ben istemiyorum bu yüzden itunes den yapmak istiyorum itunes den veri geçirirken icloududa diğer telefona geçilmez değil mi
alma kanka ne kadar çakma değil sağlam gelcek deselerde inanma 3-4 tane arkadaşım aldı hepsi aynı şey ürün 0 telefonun üretim kodu 0 gösteriyor ama telefon bozuk şarjı 2 saate bitiyor kendi kendine bi şeyler oluyor o kaçakçıların hepsinde bi dala vere var inan bana alma
Haftaya msü var malum biliyorsunuz Şuan netlerim hava harp tutturacak kadar yüksek meslek olarak pilot olmayı çok isterdim ondan sonra da bilgisayar veya yazılım istiyordum ama ayt netlerim çok kötü yks de başarabileceğimi düşünmüyorum sizce msü den hava harp okunur mu daha önce okuyan...