Bilgisayarda ethernet bağlı kabloda herhangi bir aşınma olduğunu sanmıyorum durduk yere bir anda internet kesiliyor internet gidince ağ sorunları tanılaya basıp aşağıya koyduğum fotoğraftaki ağ bağdaştarıcını yeniden başlat tuşuna bastığımda internet öyle geliyor başka türlü gelmiyor yada...
Merhaba bu sene 2. mezun senem 2 sene de sayısaldan girdim ama artık cidden olmadığını farkettim bu yüzden eşit ağırlıktan gireceğim 200 bin sıralama bana yeterlidir bunun için edebiyat kasmayı düşünüyorum coğrafyam falan iyi zaten tarihimde iyi aynı şekilde edebiyat için hangi hocanın kampına...
mobil bankacılık hesabımı açtım kartlarım kısmında kartım gözüküyor ama kart takibine bak dediğimde kart sipariş etmemişsin istersen et diyor o yüzden tam anlamadım
arkadaşlar normal klasik banka hesabı açmak istiyorum kredi kartı olandan değil bir sürü seçenek var uygulamada kart olarak ve adam akıllı açıklamamışlar çok arada kaldım hangi kartı çıkarmam lazım uygulamada gençbonus diye bir kart var ama kredi kartımı emin olamadım 19 yaşındayım ne...
kanka nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama oralarda hava güneşliyse balkona koy aynısı bana oldu asus laptop döküldü gece pc siyah ekranda falan kalıyordu şakasız son çare yazın balkona koydum sabahına hiç bişey yoktu sadece tuşlar yapış yapıştı onuda ıslak mendille falan halledersin