Emirhan5267 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ethernet kablom bağlıyken internetim kesiliyor

bende olmadı bir sıkıntı aynı değerleri alıyorum
  2. E

Ethernet kablom bağlıyken internetim kesiliyor

aynısını pc de yaşadım bende ağ bağdaştırıcısını yeniden başlat diyince düzeliyordu ya da kabloyu tak çıkar yapınca düzeliyordu bütün yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı en son çözümü usb ethernet dönüştürücü de buldum usb kısmıan ethernet dönüşütürücüsünü ona da kablonu bağlıyorsun çözülüyor
  3. E

Bilgisayarda Ethernet Sorunu

Merhaba yaklaşık 3 aydır bu pislik ile cebelleşiyorum başlarda 1000mb kullanıorken hiç bir sorun yaşamıyordum internetimde sonra bir anda kopmalar yaşanmaya başlandı ağ bağdaştırıcısını baştan başlatınca düzeliyordu sonra interneti ayarlardan 100mb sabitledim bu şekilde sıkıntı çıkarmadan...
  4. E

Ethernet kopma sorunu!

kral aynısı bende var ne yaptıysam olmadı çözümünü bulursan söyler misin
  5. E

İnternetim kendi kendine kapanıyor yardım

Merhaba şuan ki yaşadığım sorunu yaklaşık 1 aydır yaşıyorum çoğu çözümü denedim masaüstü bilgisayar kullanıyorum durduk yere bir anda ethernet kendi bağlantısını kesiyor ya genelde bir anda bilgisayarda internete yüklendiğinde kesiyor ya da Discord dizi film izlerken bir anda kendini kesiyor 2...
  6. E

Garanti Bonusu Nakite Dönüştürme

garantide 1000tl bonusum geldi bugün bunu normal paraya çevirme şansım varmı internet harcaması yapmak istemiyorum
  7. E

Adamın biri bana bedavaya cs2 eşyaları verdi.(?)

wwwwww 2 dolar anca eder kral hiç yoktan iyidir
  8. E

Superonline geçilir mi ?

aynı paketi kullanıyoruz 10 numara hiç kesinti falan olmuyor
  9. E

Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Yarın sabah denicem teşekkür ederim önerileriniz için haber ederim
  10. E

Yardım Sürekli internet kesiliyor

aynısı bana oluyor çözebildin mi
  11. E

Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Bilgisayarda ethernet bağlı kabloda herhangi bir aşınma olduğunu sanmıyorum durduk yere bir anda internet kesiliyor internet gidince ağ sorunları tanılaya basıp aşağıya koyduğum fotoğraftaki ağ bağdaştarıcını yeniden başlat tuşuna bastığımda internet öyle geliyor başka türlü gelmiyor yada...
  12. E

Ayt edebiyat hangi hoca ile başlanır

Merhaba bu sene 2. mezun senem 2 sene de sayısaldan girdim ama artık cidden olmadığını farkettim bu yüzden eşit ağırlıktan gireceğim 200 bin sıralama bana yeterlidir bunun için edebiyat kasmayı düşünüyorum coğrafyam falan iyi zaten tarihimde iyi aynı şekilde edebiyat için hangi hocanın kampına...
  13. E

Garantiden hangi kartı almalıyım

kanka bonusgenç kredi kartı mı normal banka kartı mı
  14. E

tamamdır teşekkür ederim 1763049984 kusura bakma başlık biraz sade olmuş :D
  15. E

mobil bankacılık hesabımı açtım kartlarım kısmında kartım gözüküyor ama kart takibine bak dediğimde kart sipariş etmemişsin istersen et diyor o yüzden tam anlamadım
Geri