EmirhanBayramFK isimli üyenin son içerikleri

1. EmirhanBayramFK

Akademik Kariyerimi Nasıl Çizmeliyim

Bilgisayar, yazılım mühendisliği mezunu olduktan sonra okuldaki ham bilgin ile bir yere girmen girsen bile tutunman kolay değil. Eğer etrafında torpil ile bulabileceğin bir iş var ise yaz. Onun haricinde AI Agentlerin bu kadar hızlı gelişmesinden kaynaklı işin fazlasıyla zor olacak...
  2. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! Günün Bombası İncehesap!!!

Sazan ne kadar çok. Adamlar piyasaya bu ürünü 1 ay önce 700 küsürden sadece kendisi sokmuş. 1 ay sonra bomba diye 400 ilan açıyor. herkes akakçeye bakıyor 700 küsürü görünce zıplıyor alıyor :D Ulan bu ürünü tek satan zaten incehesaptı 1 aydır :D İflah olmazsınız. 100 stoğu eritmişler birde
  3. EmirhanBayramFK

Yardım Iphone 17 Pro Sarj Hk

26.6 yeni geldi ondan yüksek ihtimalle
  4. EmirhanBayramFK

Yardım Iphone 17 Pro Sarj Hk

Yeni bir güncelleme yaptıysan veya oto güncelleme yapıldıysa. Güncelleme sonrası şarjın hızlı düşmesi normal. Çünkü güncelleme kaynaklı arka planda bir çok işlem çalışıyor optimize olana kadar.
  5. EmirhanBayramFK

En İyi RX 9070 XT Hangisi

Merhaba, ev kentesel dönüşüme giriyor. Borçlarımı kapatmak için nakite ihtiyacım olduğu için pulse modelini satma düşüncesindeyim. İstanbul içindeysen elden test yaparak verebilirim. 4-5 aylık ürün. Kutulu faturalı. Yasakmı buradan bunu yazmak bilmiyorum.
  6. EmirhanBayramFK

Laptopumu Bilgisayarcıya Götürdüm Adam Bana Lisans Kurdu

KMS sunucularına bağlıdır yüksek ihtimalle. KMS sistemi microsoft sistemidir o bile sana söyleyemez virüs olup olmadığını. Bir çok kişi bunların içerisine istediklerini gömerek yayıyor internet üzerinden.
  7. EmirhanBayramFK

Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

Daha alan adını elinde tutamayan yenilemeyi unutan bir şirketten ne bekliyorsun ki hocam :D
  8. EmirhanBayramFK

Mavi Forum'un Moderatörleri

Ben daha bir tane sağlıklı mod sistemine sahip bir forum görmedim :D
  9. EmirhanBayramFK

Popülasyonun çoğunluğundan il sınırları belirtim. Ağrılılar ile özel bir bağım var. Sövebilirsin önünde 81 il var.
  10. EmirhanBayramFK

KVKK olmasa verirdim de neyse.
  11. EmirhanBayramFK

SSD içinde onun sistemine ait bir log bulunabilir lan aslında. Ya parasında değilimde bu sövemiyorum da uğraşmak lazım kan almak lazım bundan. Pişman olacak şekilde. Sadece uğraşacaksın. Süründereceksin.
  12. EmirhanBayramFK

Furkan diye biri attın burada Hakan A diye biri hangisi bu :D
  13. EmirhanBayramFK

Sahibindenin arka kapısı. Biride forumda zamanında i7 işlemciyi böyle hiç etmişti.
  14. EmirhanBayramFK

Sırf şu olaydan kaynaklı Sarı siteden kesinlikle kargo ile satışa karşıyım. Elinde görseller var metadatasından ürünün resimlerini çektiğin tarihler belli olacaktır zaten. Umarım diğerleri gibi müşteriye para iadesini sağlayıp sana mağduriyet yaşatmazlar. Yaşatma ihtimali çok yüksek. Ben...
  15. EmirhanBayramFK

Hardware Simulator Prologue Çıktı! Geri Bildirimlerinizi Bekliyoruz

Hocam merhaba elinize emeğinize sağlık. Merakımdan soruyorum. Kaç kişilik bir ekip ile ne kadar sürede projeyi bu hale getirdiniz.
Geri