EmirhanBayramFK isimli üyenin son içerikleri

1. EmirhanBayramFK

Turknete Geçiçem Kod Var mı?

U3CZ0WUS0K9I
  2. EmirhanBayramFK

SSD Me Bir Soğutma Yapmışımm Üfff

Tabii ki VIP Lüks Kefen. Daha kötü geri dönüş almadık hocam.
  3. EmirhanBayramFK

Türkiye'deki Mobil Operatörlerin Fahiş Fiyatları Hk.

İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.
  4. EmirhanBayramFK

Cezalar caydırıcı değil TT mobile 2019 da 15Milyon ceza faturası kesilmiş. TT için devede kulak. (Oda ödediyse :) )
  5. EmirhanBayramFK

Ülkemizde altyapının büyük bir bölümü yer altından geçiyor. Deprem anında yer altındaki bu altyapı ve baz istasyonları hasar gördüğü sürece ne yazık ki kesintilerin yaşanması normal yani. Ayrıca operatörler, bölgelerin normal zamanlardaki ortalama yoğunluğuna göre kapasite belirler örneğin...
  6. EmirhanBayramFK

60Gb data paketi 800₺ mi ucuz ?
  7. EmirhanBayramFK

Evet TR de ortalama yuvarlama farkları avrupaya göre oldukça fazla.
  8. EmirhanBayramFK

Her yıl operatör değiştirmekten artık bıkmıştım. Bu yıl kontratım bittiğinde başka bir operatöre geçmeyi düşünüyordum ancak fiyatlar arasında neredeyse hiç fark kalmadığını gördüm. Zaten Ülkemizde herşeyin sorunlu olduğu gibi data veri kullanımının yukarı yuvarlandığı ve bu nedenle internet...
  9. EmirhanBayramFK

Sitenin Reklamında Bu Kız Niye Çıkıyor

https://safety.google/intl/tr_ALL/settings/ad-settings/
  10. EmirhanBayramFK

Sitenin Reklamında Bu Kız Niye Çıkıyor

Reklamlar kişiselleştirilmiş reklamlardır. Senin gezdiğin takıldığın sitelerden kaynaklı sana geliyor başkasına gözükmez.
  11. EmirhanBayramFK

Olaylı Bursa Yolculuğumuz

Ahmet Rent a cardan araba alırsan çok da şaşırılmayacak şeyler. Bilindik marka rent a carlardan alın başınız ağrımasın. Gerekirse tiktak vari yerlerden günlük kiralayın 2 3 fazla verirsin başın ağrımaz. Bu tür Rent A carların kapatılması için bir çok sebep var.
  12. EmirhanBayramFK

N11 Cayma Hakki Red Durumu

Firma bahsettiğim firma değilse mesajı düzenledim markayı kötülemeyelim :d Bu link üzerinden kolay başvurabilirsin. https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi Faturanı ve elinde kanıt olabilecek sunabileceğin ne var ise. Örneğin iade teslimat süresinden ve ret işlemindeki 7 dk dan...
  13. EmirhanBayramFK

Sınavdan Geçmek İçin Acil Yardımınıza İhtiyacım Var!

Sınav için uygulamalı çalışmak :PeepoLeave: Sınav anında forumdan destek almak. :kedi: Naptın hocam geçebildin mi ?
  14. EmirhanBayramFK

Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 Alınır mı?

Gen1 ini kullanıyorum şarjör değiştirir gibi şarjlı pil değiştiryorum. Ve iki pille de ağır oluyor. Şarjlı almanı öneririm. Pilli değil.
Geri