EmirhanBayramFK isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

MSİ Gaming x 3060dan 9070Xt ye geçtim bende. DDU ile driver silip kartı taktım. Adrenalin programı açılmıyordu yüklediğimde. Yeniden silmem yüklemem gerekti sonra açıldı. Ara ara crash verip pc restart atıyordu vs vs çok sinir oldum. Windows 11'e geçtim şuan biraz daha stabil gidiyor. Ama fps...
  2. E

Askerde kendi kendine gülmek

Bir şeyin başlangıcı var sanırım sende bi görün
  3. E

Yardım Yeni Aldığım 9070XT Test sonucu nasıl?

Pulse aldım bende 34'e. İçten içe Nitro+ istiyordum ama nasip değilmiş. Güle güle kullan.
  4. E

Yardım Yeni Aldığım 9070XT Test sonucu nasıl?

31'e nitro+ nasıl çözdün hocam
  5. E

TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

Türknetin TT yi kağıt üstünde geçmesinin sebebi ne olursa olsun 100mbps' ekadar diyerek pazarlaması. TT 40 ise 40 yazıyor alt yapı desteğini 70 ise 70 yazıyor sağlıklı stabil olacak şekilde. (Gigafiber konumuzun dışında. Gigafiber kullanıyorum zaten TT ile işim yok)
  6. E

Güncel olarak bilgisayar programcılığı okumak sizce mantıklımı

Etrafımda bu düşünceyle başlayıp sonrasında DGS ile uğraşmayan çok arkadaşım var. Eğer istikrar sahibiysen yapabilirsin.
  7. E

Güncel olarak bilgisayar programcılığı okumak sizce mantıklımı

Okudum pişmanım. 4 yıllık ybs bile sadece 4 yıllık olduğu için seçiliyor. Onun harici bu Yapay zeka döneminde Aı ile 5 ayda fazlasını öğrenirsin vibe code ile uygulama geliştire geliştire
  8. E

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Gold ARGB 1000W Modüler Güç Kaynağı 8.250 TL - Trendyol 🔥

6 küsüre FSP VİTA 850GM 850w 80+Gold aldım yakın zamanda. Bak biraz dokunuyor gibi şuan 😂😂
  9. E

Ekran kartımda sorun olabilirmi

Bu gösterdiğin tam olarak o özellik. Umarım kargoda hasar vesaire almaz ürünün.
  10. E

Ekran kartımda sorun olabilirmi

Monitöründe dinamik bölgesel aydınlatma açık sanırım monitör modelin nedir ? 1774449819 Asus serisinden VG27AQL5A modeline yakın veya benzer model ise monitörün tuş ile ayarlar kısmından dinamik bölgesel aydınlatma seçeneğini kapat düzeleceğini göreceksin.
  11. E

Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

Hayırlı olsun hocam.
  12. E

E - Devlete giriş yapamıyorum.

Kapasitesi yine bence diğer devlet kurumlarına göre sağlam. Bir kaç saate düzelir.
  13. E

Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

[H3 id='httpswww.akakce.compower-supplyen-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-850-w-fiyati792425188.html']https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-850-w-fiyati,792425188.html[/H3]
  14. E

E - Devlete giriş yapamıyorum.

Sevk belgeleri çıktı askerlik için ondandır.
  15. E

VATAN TA TA TAN Zinciri

Yetişeyemenler gelin sarılalım.
Geri