EmirhanBayramFK isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Aldığımdan beri yaşıyorum windows 10 da daha fazla yaşıyordum.
  2. E

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

İşlem yarıda kaldı diye mail atmıştım hazırlanıyora çekmişler sağolsunlar ❤️
  3. E

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Anlık takılmalar, siyah ekran sorunları, optimizasyon sorunları yaşıyorum son sürümdeyim Windows 11 kullanıyorum. sapphire 9070 xt pulse kullanıyorum.
  4. E

İşlem yarıda kaldı diyip başarıza çekmiş koparsın 😂😂 parayı almasaydın bari
  5. E

Siparişlerimde gözükmüyor ama destek açarken geçtiğim gözüküyor o yüzden problem yok gibi :)
  6. E

Parayı çekti sipariş gözükmüyor dayı
  7. E

Öyle yapıcam biraz nazlanıcam 😂😂
  8. E

Yav anasını satayım garantipay ile ödedim kredi kartından geçmiş o kartı kullanmıyodum yıllık aidat çıkacak -700 lira içeri girdik 1 lira için 😂😂
  9. E

Oldu 1 lira farkla büyük boy olsun mu 😂😂
  10. E

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

Cihaz sıfır cihaz temiz kurulum yapıldı. Ryzen 5 9600x Patroit 16gb Msi B850M Gaming Plus SSDler önceki sistemden sağlık durumları iyi ve stabiller. FSP 850 80+ Gold. Win10 ve win11 de son sürümleri kullanıyordum devamlı test ediyorum ama şuan bir gelişme yok hala aynı umarım düzelir.
  11. E

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

MSİ GAMİNG X RTX 3060 12 GB ürününü 4 5 sene Kullandım neredeyse herhangi bir driver sorunu yaşamadım. Sapphire RX 9700 XT Pulse ürünü aldım 2 ay oldu. Yaşadığım sorunlar. Driver kaynaklı kapanmalar, oyun esnasında takılmalar, Valorant vari oyunlarda mikro takılmalar yeniden başlatınca...
  12. E

Mantıken sepetinde olan ürünün fiyat değeri değiştiği için sepetin'de de düşecektir.
  13. E

Ödeme alanına geliyorum kartı kaydetmek için vs User does not exist. hatası alıyorum 1599₺ dan bile alamıyoruz şuan :D
  14. E

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

MSİ Gaming x 3060dan 9070Xt ye geçtim bende. DDU ile driver silip kartı taktım. Adrenalin programı açılmıyordu yüklediğimde. Yeniden silmem yüklemem gerekti sonra açıldı. Ara ara crash verip pc restart atıyordu vs vs çok sinir oldum. Windows 11'e geçtim şuan biraz daha stabil gidiyor. Ama fps...
  15. E

Askerde kendi kendine gülmek

Bir şeyin başlangıcı var sanırım sende bi görün
Geri