Emirhanbey1244 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Format sonrası fps drop sorunu

maalesef
  2. E

BİLGİSİYAR ELEKTRİK VERİYOR???

Bilgisayarda takılırken ara sıra bacağımı kasaya dokunduruyorum her zaman olmuyor ama bazen çarpıyor beni PSU falan da 1 senelik yani yeni. Sebebi ne olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
  3. E

Format sonrası fps drop sorunu

Pc format attım. Pubg oynarken normal ama bazen fps 140lardan 20ye düşüyor çok drop yiyorum. Bütün driverlar güncel bios güncel. Ne yapabilirim? Pc özellikleri r5 1600 msi 1650 ventus 16 gb ram 2x8 3200mhz 480 ssd sata
  4. E

VATAN EKSİK ÜRÜN YOLLADI

Genelde video alırım vatan hazır kutu gram aklıma gelmedi büyük ders oldu. Direkt ssd kutusu kendisi falan yok anakarta baktım direkt yok ama hiçbir şekilde kenarda ki 240lık sddye kurdum pcyi m2 asla yok
  5. E

VATAN EKSİK ÜRÜN YOLLADI

Vatandan gelen 2 kutu var bir tanesinde parçalar var onda bantta şey yazıyor kutuyu kontrol edin sorumluluk size aittir diye ben bakmadım kapıda kutuyu açıp bir sorun çıkarırlar mı burdan.
  6. E

VATAN EKSİK ÜRÜN YOLLADI

Vatandan demonte hazır sistem aldım geldiğinde içinde ssd yoktu müşteri hizmetleriyle konuşuyorum 1 haftadır kamera kaydında kutunun içine konulmuş deniliyor kargo firmasıyla alakalı olmuş olabilir deniliyor. Ne yapabilirim bu durumda?
  7. E

MAVİ EKRAN SORUNU SÜREKLİ

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyası https://drive.google.com/drive/folders/1u0MMfrAR-d4NclsRoFa3lcUFaSn_0BpP?usp=sharing amd ryzen 5 5600 4070 ti ekran kartı gigabyte windorce 1tb ssd 1tb hdd 64 gb ram 650w psuya sahibim
  8. E

Tüketici Hakem Heyeti Kazandım ödemiyorlar ne yapmalıyım?

Ocak ayında yeşil kundura sitesinden bot satın aldım geri yolladım iade paramı vermediler. THH haklı buldu beni tebliğde edildi ama paramı vermiyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor asla maillere geri dönmüyorlar. Ocak ayında ki fiyatı 1800 tl idi indirimdeyken almıştım. Nasıl bir süreç...
  9. E

🔥İndirim Nothing CMF Buds 1.099 TL

sesi dışarıya veriyor mu çok?
  10. E

HIQ High Pro+ 2 Kg 2102 TL

1 lira olsun almam tamamiyle boykot.
  11. E

🔥İndirim 🔥 QNB Üye Ol 500TL Çekilebilir Bakiye 🔥

referans isteyene atabilirim.
  12. E

GEFORCE GTX 1660Tİ EKRAN KARTI GEEKS3DFURMAK SONUÇLARI NASIL SİZCE ALINIR MI?

Arkadaşım bir hazır sistem alacak test istedi ve bu görseli attı sizce alınır mı hazır sistemle gelicek. Test sonuçları videoda gözüktüğü gibi.
  13. E

HEPSİBURADA İADE/DEĞİŞİM RAPORU MSİ MONİTÖR HAKKINDA YARDIM

Kesinlikle öyle yapmayı düşünüyorum sadece ürün önerdiği için beğenmeme şansım var mı thhdde sorun yaratır mı diye merak ettim.
  14. E

HEPSİBURADA İADE/DEĞİŞİM RAPORU MSİ MONİTÖR HAKKINDA YARDIM

Merhabalar. Geçen sene MSI G274QPF QD 27 IPS WQHD 170HZ 1MS FLAT GAMING MONITOR bu monitörden aldım ve çizgi çıktığpı için garantiye yolladım iade/değişim raporu çıktı satıcı hepsiburada. Bütün işlemleri yaptığımda muadil ürün olarak bana MSI 27 MAG 275CQRF QD 2560x1440 (WQHD) 16:9 CURVE 1000R...
Geri