emirhank7 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Eski Kasa Bmw Hakkında

onlar sürekli kullanmak istiyor ben ise kısa süre. fark bi tık orda
  2. E

Eski Kasa Bmw Hakkında

evet hocam haklısınız gecen yayında sormustum ve sayfaya düşmüş link . herkes aynı şeyi söylüyo fakat kaçırdıkları yada ısrarla umursamak istemedikleri olay şu sadece 1 ay kullanıcam. o yüzden arabanın ilerideki durumu da pek umrumda değil. 1 ay yürüse önemli. ama alır almaz 50 60k sorun...
  3. E

Eski Kasa Bmw Hakkında

bende aynı fikirdeyim tabi de binicisi varmı diye bakıyorum 1760084968 sorunda orda zaten. 200kmde renault ile 200kmde bmw aynı olsa ohooo..
  4. E

Eski Kasa Bmw Hakkında

öyle zaten biliyorum da bi ihtimal dedim :D 1760080751 tabi şans işi zaten. gelirim idare eder de yakın zamanda çıkarmasa iyi olurdu. neyse başka araçlara bakacaz ozaman.
  5. E

Eski Kasa Bmw Hakkında

Aranızda eski kasa bmw kullanan varmı? e30 36 39 46 90 92 vesaire. elimde 500-700k arası bütçe var. benim kriter yürüsün ve yüzü olabildiğince genç olsun. ama korktuğum yanı şu, ne kadar sürede masraf çıkarır. benim için 1 ay masraf çıkarmaması yeterli. sadece 1 ay. son kullanıcısı olucam...
  6. E

Arka Koltuğu Yatan Araç

transporter almaya karar verdim hocam :p
  7. E

Arka Koltuğu Yatan Araç

arka koltuğu söksek özel yapım koltuk bulabilirmiyiz ki acaba 1759478790 buda iyi tabi ama koltuk yatarsa ortam daha geniş olacak
  8. E

Arka Koltuğu Yatan Araç

evet bagajla bütünleşik olması lazım tabi artık ne deniyorsa. yer kaplaması önemli değil hocam işimiz görülsün yeterli. zaten ticaret amaclı değil :) fotograf varsa iyi olur tabi
  9. E

Arka Koltuğu Yatan Araç

yatmak icin :p
  10. E

Arka Koltuğu Yatan Araç

600-800 bandına arka koltuğu öne değil de arkaya dogru yatan bi araç arıyorum. suv değilde ticari olsa bi tık daha iyi olur. hatta bilgisi olan caddy kullanıcıları varsa daha iyi olur (sene, paket vs.). transporter multivan almak bi tık abartı olur araçtan onun dışı beklentim yok. fazla yaksa...
  11. E

Ekran Sorunu

bütçe kalmadığı için tvmi monitör yaptım fakat sığdırmada sorunlar oldu. amd programları ile çözüyorum fakat kapatıp açınca yine resetleniyor. tvnin ayarlarında yok bu özellık. nasıl yapabilirim acaba
  12. E

Kick mi tiktok mu tavsiye

tiktokta kesit, kickde yayın, youtubeda uzun video.. 1758386134 3 5 izleyicili adamları genelde kimse izlemez ve bu düsük sayıda zevk almazsın. ama kendini sosyal medyada eglenceli kesitlerle tanıtırsan yayına illa gelen olur
  13. E

Çözüldü✓ Windows Sürücü Görmeme

valla usta redditten birkac kisiye sordum muhtemelen isoda sorun dediler. burda da oyle diyenler oldu. forumlarda pek bu tarz yazı bulamadım. demekki sorun bende. zaten parcalarinda bozuk olma sansi yok. eski bilgisayarcı abi vardı teslim ettim yarın gel al dedi. bekliyoruz bakalım.
  14. E

her yere baktim ama bulamadim hocam. birazdan tamirciye goturecem ugrasamam artik yoksa vuracam tekmeyi
  15. E

yarın hallederim usta 1758142403 valla oyle bi secenek goremedim bakalim linux ile ventoy kurmayi deneyecem
Geri