EmirhanKarakoc isimli üyenin son içerikleri

1. E

Açık Liseye Nasıl Geçebilirim?

Merhabalar, ben şuan fen lisesinde 10. sınıf okuyorum. Hazırlık okuduğum için okul 1 sene uzadı, yeni müfredat ve yeni sınavada denk geliyorum. Bütün hocalarımla konuştum, bu seneyi okuyup, okurken aynı zamana 11. sınıf gibi çalışıp seneye açığa geçip, evden çalışıp okulu 1 sene erken aslında...
  2. E

Playstation 5 Asya Avrupa Farkı

Merhabalar, dün Trendyol'dan ps5 slim dijital versiyon aldım ama hiç özelliklere falan bakmadım, konsol asya versiyon diyor bir şey farkeder mi?
  3. E

Playstation 2 FreeDVDBoot Siyah Ekran Hatası

Merhaba, SCHP39004 serisi Playstation 2'ye FreeDVDBoot'lu dvd takınca siyah ekran veriyor, kullanabileceğim başka softmod veya bunun çözümü var mı?
  4. E

Bu geceye bir şarkı bırakın.

Arkadaşlar herkes bu gece bu listeye yabancı ve eski sayılabilecek doğru dürüst bir şarkı bıraksın. https://open.spotify.com/playlist/54LQ3bLxhXjVzJhM6Gu3Da?si=5d7baff15f2d4e8f&pt=1da11ddc65f63e7ddee03caaa36fdd92
  5. E

Ryzen 5 1600 AF RX 570 Sistem Kaça Satılır?

Merhaba, elimde birazdan aşağıda yazacağım ekipmanlar dahil bir kasa var, zamanında heves edip oyun için almıştım fakat şu an ilgimi çekmiyor onun yerine dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Uzun süredir bu işlere bakmadım, sizce satılır mı? kaça satılır? ve nasıl satmak daha mantıklı? (Ekipmanlar...
Geri