Kart geldi. Tüm testleri gerçekleştirdim. Oldukça memnum kaldım. Hem matx kasalar için uygun hem de oldukça serin çalışıyor. Fan Control ile kalibre ettim. Ederken fanları %100 çalıştırdım. Hiçbir şekilde rulman titreşim sesi duymadım. Temiz yoğun fan sesi vardı. Coilwhine vızıltısını kulağımı...
ben değişimle birlikte hepsiburada satıcılı sapphire 9070xt deneyimim oldu. hani ekonomik performans olsun dedim 10-15k fazla vermiyim dedim. ikisi de coilwhinelı çıktı. en son iade ettim. benim kullanıcı profilim yapay zeka, yazılım ağırlıklı olduğu için nvidia tercih ettim günün sonunda...
phantom spirit 120se direkt. 7 8 derece fark ediyor. youtubedan testlere bakmak lazım iyice. b850 tarafında MSI b850 tomahawk wifi uygunsa alabilirsin. yeni stok gelmişti en son 20kdan 14kya düşmüştü. hepsiburada satıcılı önerebilirim...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b850m-mortar-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,904555651.html bir süre anakart kovalayacaksan bunu kovala derim. aşırı memnunum. 10kya düşmüştü geçen incehesapta. ben de n11den 10.399a almıştım taksitli.
x3D cache in kıymetini bilen bilir. araştırmak lazım. 9700x render işleri için uygunken. x3D işlemciler online oyunda stutterı acayip düşürüyor. bir bf6 oyuncusu olarak test ettim onayladım.
1782743094
phantom spirit 120 se mucize gibi bir şey hocam. ondan şaşma. ben 9800x3d yi arctic freezer...
pny 5070 ti aldım. artık stok bulunması zor olan bir kart. SFF modellere göre daha tutarlı bir kart. gigabyte windforce OC V2 de indirimde fakat onda thermal pad koymaya çalışmışlar düzgün oturmamış mı ne öyle bir mevzu vardı. yorumlarda ve redditte gördüm. palit gaming pro-s vardı bir de. o da...