EmirhanOzbey isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım SCS'ı diski modern PC bağlama

Merhaba. Kullandığımız eski bir cihazda quantum marka bir SCS'ı disk var ve bu diskteki işletim sistemini kopyalamam lazım ama bu diski nasıl modern bir bilgisayara takabileçeğimi bilmiyorum ve aparatını internette bulamadım aranızda bilen varsa şimdiden teşekkürler. disk bilgileri...
  2. E

masaüstündeki klasörlerin sol altında karton kutu işareti

Merhaba Bugün bilgisayarı açtığımda masaüstündeki simgelerin sol altında böyle bir simge vardı ve internette google fotoğraf ile simgeyi aratınca sebebini ve ne işe yaradığını bulamadım aranızda bunun nedenini bilen varmı.
  3. E

Kablo'nun ne kablosu olduğunu bulamıyorum

Daha önce apc'nin emı filtresi bulunan akım koruyucusunu kullanmıştım ve belli bir miktarda olsa parazit azalmıştı tahminimce kablonun ortasındaki duran bu kutudada emı filtre bulunuyor ayrıca sanırım o ürüne benzeyen bir ürün buldum https://a.aliexpress.com/_oBXBbmi
  4. E

Psu kablosu olduğunu biliyorum ama sorun o aradaki kutunun içinde ne varda paraziti gideriyor.
  5. E

Ucu budur
  6. E

Merhaba Ben Emir konuyu açmamdaki sebep geçen günlerde bir teknik servis parazitten etkilenen bir cihazımda denemem için bu kabloyu verdi lakin kablonun ortasındaki kutuda ne olduğunu söylemedi internette arayınca ne olduğunu bulamadığım için konu açmayı uygun buldum. Aranızda bunun ne olduğunu...
  7. E

Acer Nitro 5 AN517-55-5663 Thunderbolt 4 Problemi

typce çalışıyor hatta aynı anda 4 tane hdd taktım elektrik gidicekmi diye gitmedi ama insan gene tedirgin oluyor dolandırıldımmı diye bu arada aldığım satıcı amazo'nun kendisi
  8. E

Acer Nitro 5 AN517-55-5663 Thunderbolt 4 Problemi

Merhaba yeni aldığım Acer Nitro AN517-55-5663 model laptop'un evrakları,kullanım kulavucu,Bios ve cihazın üstündeki etikette thunderbolt olduğu belirtilmekte lakin aygırt yöneticisinde USB4 diye gözükmekte thunderbolt ismi bulunmamakta fakat ben bilgisayara format atarken thunderbolt açık...
  9. E

Thunderbolt 4 ve RTX ekran kartı bulunan laptop öneri

Merhaba ben Emirhan 2015'ten bu yana kullandığım asus x550jx(i7 4720hq, 12gb ddr3, gtx 950m 2gb) laptop'un artık günümüz oyunları açamaması ve thunderbolt desteğinin olmaması sebebiyle yeni bir laptop arayaşına çıktım lakin uzun süredir laptop piyasasına bakmadığımdan dolayı ekran kartlarındaki...
  10. E

Samsung Galaxy Core Prime G361H TWRP

Merhaba eski cihazım SM-G361H cihazıma custom rom atıçam lakin bu cihaz için hiçbir yerde twrp dosyasını bulamıyorum bulduklarımda cihaza ya yüklenmiyor yada cihazın işletim sistemini yeniden yüklemek gerekiyor daha önçeden başka samsung cihazlara custom rom attım lakin bu cihazda twrp...
Geri