Fps arttırma yönünde biraz internette bakayım dedim ve HPET denen yazılımı kapatınca FPS in arttığı söyleniyormuş. Aygıt yöneticisinden kapattım, CMD den kapattım. Biosdan alttaki fotoğrafta olan ayarı disabled yapmam mı gerekiyor?
Bütçem 400 tl. Herkesin önerdiği m300s oluyor ama tasarımı bana pek hoş gelmedi. Başka mouse var mı al diyebileceğiniz? RGB olursa güzel olur. Mouse u o kadar hor kullanmam. Kırtasiyeden aldığım mouse bile 3 yıldır sıkıntısız çalışıyo ama görüntüsü hoş değil diye değiştiriyorum. Rampage SMX R33...
Nerde öneri istesem m300s al diyorlar. Arkadaşıma sordum. O da Rampage SMX R33 limbo kullanıyormuş. Güzel mouse dedi. İkisi arasında kaldım. Rampage in uygulamasıda varmış orda ayarliyabiliyormuşsun. Tasarım açısından bakarsak R33 daha güzel duruyor.
Bütçem 400 TL. N11 de 70 TL'lik kuponum var. Normalde M300s alacaktım. Kuponu görünce 70 TL daha eklenirse belki daha iyi bir mouse olur diye düşündüm. Yoksa M300s ye uygulayacağım kuponu.
Sağ el.
Bütçem malesef maksimum 400 TL ye kadar. Biliyorum düşük. Klavye Q klavye ve türkçe karakterler olsun. Mümkünse ışık olursa iyi olur. Artık ne varsa bu paraya.