EmirhanTR isimli üyenin son içerikleri

1. E

Temel matematik kitap önerisi

Temel matematik için kitap lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. E

HPET Nasıl Kapatılır?

Fps arttırma yönünde biraz internette bakayım dedim ve HPET denen yazılımı kapatınca FPS in arttığı söyleniyormuş. Aygıt yöneticisinden kapattım, CMD den kapattım. Biosdan alttaki fotoğrafta olan ayarı disabled yapmam mı gerekiyor?
  3. E

Anker R50İ mi QCY T13 mü

İndirimle 799 a düşüyor.739 a düştü. İyi oldu ya.
  4. E

Anker R50İ mi QCY T13 mü

Arkadaşlar bütçem 1000 lira. Kulaklık almak istiyorum. Ama kulaküstü mü kulakiçi mi karar veremedim. Bunları önerenler oldu...
  5. E

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Önerilenlerde genellikle R50i ve QCY T13 var. Bütçem bu fiyat bandında. Sizce hangisi? Sizde önerebilirsiniz.
  6. E

qcy t13 mü anker soundcore r50i mi?

Konuyu hortlatıyorum ama memnun musun?
  7. E

400 TL mouse önerebilir misiniz

Bütçem 400 tl. Herkesin önerdiği m300s oluyor ama tasarımı bana pek hoş gelmedi. Başka mouse var mı al diyebileceğiniz? RGB olursa güzel olur. Mouse u o kadar hor kullanmam. Kırtasiyeden aldığım mouse bile 3 yıldır sıkıntısız çalışıyo ama görüntüsü hoş değil diye değiştiriyorum. Rampage SMX R33...
  8. E

Kablolu Mouse Önerisi

Yani o mouse kötü mü alınmaz mı?
  9. E

Kablolu Mouse Önerisi

Nerde öneri istesem m300s al diyorlar. Arkadaşıma sordum. O da Rampage SMX R33 limbo kullanıyormuş. Güzel mouse dedi. İkisi arasında kaldım. Rampage in uygulamasıda varmış orda ayarliyabiliyormuşsun. Tasarım açısından bakarsak R33 daha güzel duruyor.
  10. E

N11 de 470 TL lik mouse önerisi

Bütçem 400 TL. N11 de 70 TL'lik kuponum var. Normalde M300s alacaktım. Kuponu görünce 70 TL daha eklenirse belki daha iyi bir mouse olur diye düşündüm. Yoksa M300s ye uygulayacağım kuponu. Sağ el.
  11. E

400 TL mouse önerisi

Bütçem 400 TL. Biliyorum az ama malesef bu kadar. Önerebileceğiniz mouseları bekliyorum. Azda olsa RGB ışık olsa güzel olur...
  12. E

400 TL ye kadar klavye önerisi

Arkadaşlar maksimum 400 TL dedim ama okumadınız heralde. 1710073058 Bu güzele benziyor. 1710073355 https://www.hepsiburada.com/everest-kb-x88-siyah-usb-mekanik-hisli-gokkusagi-aydin-q-oyuncu-klavyesi-pm-HB00000785I0 Everest kb x88 nasıldır?
  13. E

400 TL ye kadar klavye önerisi

Bütçem malesef maksimum 400 TL ye kadar. Biliyorum düşük. Klavye Q klavye ve türkçe karakterler olsun. Mümkünse ışık olursa iyi olur. Artık ne varsa bu paraya.
  14. E

Windows 8.1 nerden indirebilirim?

sizin dediğiniz şeyi indirdim windows disk yansıması yazıcı çıktı ne yapmalıyım?
  15. E

Windows 8.1 nerden indirebilirim?

Bilgisayarımdaki dosyaları vb. şeyleri yedekleyebilir miyim peki?
Geri