emirhanware isimli üyenin son içerikleri

1. E

Araba Kaldırma Sorunu

hocam eyvallah cevaplar için. bu arada bazı kişiler ani fren kalktı diyor. bizim hoca ani fren değil ama durdurmanı istiyorlar diyolar. nedir bunun doğrusu. 2024 aralık güncellemesiyle kalktı mı
  2. E

Araba Kaldırma Sorunu

e ozaman kolaymış hocam. 1 kere hak verse yeter. oda nazar boncuğu 1744303134 eyvallah hocam bakacağım sağolun
  3. E

Araba Kaldırma Sorunu

yokuşta öyle zaten hocam da normalde de kaldırınca "motoru bağırtma" maddesini olustururmu diye dedim 1744302593 hayır hocam 2. kaldırışımda acele edip kaldırıyorum da onu demek istedim :D . full gazdan devam ozaman
  4. E

Araba Kaldırma Sorunu

evet hocam yol hafif egimli olduğu için. yokuşlarda zaten gaz vererek kaldırıyorum 1744302449
  5. E

Araba Kaldırma Sorunu

ehliyet eğitimini bitirdim. arabayı kullanmayı öğrendim falan filan güzel ama, zaten kendi eski arabamda gaz verip güzelce kaldırıyordum. ama kurs arabası clio (2020+) olduğu için pratik , hızlı kalkar diye gaz vermeden debriyaj ile kaldırmaya alıştım. hoca böyle yaparsan araba stop edebilir...
  6. E

Traderım soru sorabilirsiniz

bu iş ne olarak geçiyor hocam genel olarak. hangi sitelere uygulamalara güvenmemiz gerekiyo
  7. E

Traderım soru sorabilirsiniz

nereden ogrenebiliriz ya kral ufak ufak biseyler kazanalım
  8. E

Instagram Takip Takipçi Gizleme

bi aralar gelecek diyolardı. geçenlerde tekrar duydum. hatta bazı sayfalar kullanıyordu. sadece tikli ve 10k üzeri hesaplar içinmi acaba. takip listemi gizlemek istiyorum. hesabı gizliye almak da var tabi ama almak istemiyorum.
  9. E

Dc ye nasıl girecegim

vpn ile
  10. E

Yakın Zamanda Ehliyet Alanlar

eyvallah abim. iyiki doğdun bu arada 🤩
  11. E

eyvallah hocam teşekkürler. bakalım bi kere girip denemem lazım. kalırsam yine beklerim zaten mecbur. işe girmem için erken almam lazım 😄 1743501708 eyvallah hocam. nasip bakalım
  12. E

(Araba Ehliyeti) yakın zamanlarda biraz ufak şehirlerde ehliyet alan arkadaşlara bi sorum olucak. araba kaldırmada ve vites geçişlerinde sorunum yok. parklarda da on numarayım. ama bazen ufak dalgınlıklarda veya paniklemelerde hatalar yapıyorum. bahsettiğim sinyalsiz araba önüne atlamak değil de...
  13. E

Ehliyet Önemli Hata

yolda giderken (çukurdan kaçmak gibi) 2 saniyelik olaydan dolayı aynaları kontrol etmeyi unutursam sorun teşkil eder mi??
  14. E

Debriyaj Gaz İlişkisi

kalkmam gereken her yerde yarım mı yapmam lazım hocam 1742810340 evet hocam da asıl sorun her kalkmam gerektiğinde debriyaj ile mi kalkmam lazım
  15. E

Debriyaj Gaz İlişkisi

87 model aracımda sürmeyi öğrenirken gaz vererek kaldırıyordum hep. şimdi kursta eğitim görmeye başladım. ilk dersim az önce bitti. ama hoca yarım debriyaj kaldırttı hep. bende hem yarım kaldırıyorum hem hızlı çekiyorum. hem gaz veriyorum. hem verdiğim gazı çekiyorum. hepsi birbirine giriyo...
Geri