emiricoOo isimli üyenin son içerikleri

1. emiricoOo

Cs2 steam telden pazar onayı sayfası açılmıyor??

Arkadaşlar cs2 de pazara koyulacak eşyaların steam guard olan telefonlarda onayı olması gerekiyor. Ben şu an ne steam guardı açamıyorum ne onay ekranını açabiliyorum. Dedim ki belki telefonda sıkıntı var kapat aç filan yapayım olmadı hiçbir türlü düzelmedi dünden beri. Hesaba filan baktım vac...
  2. emiricoOo

Windows 11 kurmak için yardıma ihtiyacım var

Hocam genelde technopat veya bunun gibi kanalları youtbedan aratarak bulabilirsin temelinde bios'a flash aracılığıyla win 11 dosyası indirirsin sonrasını da anakartının markasına göre menü de farklı olur. Ana kartın güncel olup olmadığını da kontrol et kendi sitesinden bunlar temel kuralları...
  3. emiricoOo

Asrock ana kart hakkında kısa bir yardım lazımdı.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim beyler cansınız.
  4. emiricoOo

bu realtek veya vga içinde olur mu bir bilgin var mı?
  5. emiricoOo

Arkadaşlar bugün yeni bir toplama pc satın aldım. Ana kartım ( asrock h610m-HVS/M.2 R2.0 Intel H610 soket 1700 ddr4 3200 MHz (OC) windows 10 yüklemeden önce eğer satan şirket bios ayarlarını yapmadıysa kendim önce bios güncellemesi yapacağım ardından win10 kurulumu yapacağım. Bu iki öncelikli...
  6. emiricoOo

Hazır PC temel oyunlarda işimi görür mü ?

genel olarak biraz ön yargım var amd için ( ısınması ve menüsünün karmaşık olmasıyla alakalı ) nvidiaya alışık olduğumdandır. bu dediklerinle beraber yenilik yaparsam pişman olmam değil mi ?
  7. emiricoOo

bu 5600'ü ileride değişmek istesem yerine en baba hangi işlemciyi koyarım ( ayrıca harbi güzel sistem teşekkürler.)
  8. emiricoOo

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. Reklam sayılmazsa media markt'ın çok da yeni olmayan hazır sistemiyle ilgili fikir alacaktım sizden. Bu bilgisayarda i5 12400f (18mb önbellek) asus rtx 4060 8 gb dual gddr6 128 bit, adata legend 710 512gb m2 ssd, corsair 16 gb (2x8) 3200 MHz ddr4, asus prime...
Geri