seni çok iyi anlıyorum ama insan bi süre sonra umursamıyor gerçekten çok önemli bi fark yok cidden epilasyon yaptır orada tüy olmasın başkada bi sıkıntı olmaz
evet bi taraf büyük bi taraf küçük gibi benimki çok derindi o yüzden kalçamda 15 cm kadar bi kesik var her hastanınki farklıdır sen bence kendini hiç strese sokma keyfine bak doktor muaynelerini aksatma temiz tut hayırlısıyla inşallah düzelir
seni telaşa sokmak hiç istemem ama benim ilk ameliyatım primerdi ama bende başarılı olmamıştı hatta sonradan doktor 2 kez fenol tedavi uyguladı onlarda olmamıştı daha sonra farklı bir doktora özel bi hastaneye gittim o şekilde yaptılar evet biraz dokuda bozulma var bunu duştayken falan fazlaca...
bende geçtiğimiz ağustos ayında oldum 2. kez bu sefer limberg flepdi başarılı geçti devasa bi parça almışlardı ameliyatta göstermişti doktorum çok derindi belden aşağı uyuşturulmuştu şuan rahatım önceden rahatsızlığıydı pisliydi ayrı bir dertti
bu birazda ne istediğine bağlı ama tavsiyem oyun geçmişin yoksa hem arayüz bakımından hemde cihazı beğenmesen bile elden çok kolay çıkartacağından dolayı playstation alman olur.