Çok pardon unutmuşum, galiba konuyu düzenleyemiyorum buraya paylaşayım
https://www.gaming.gen.tr/urun/686017/gaming-rx9070xt-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#cr_qna
Merhaba arkadaşlar, bu linkteki hazır sistemde birkaç parçayı değiştirdim fakat anakart ve kasa hakkında önerilerinizi almak isterim.
Soğutucuyu Phantom Spirit yaptım,
Anakartı B650M-R yaptım,
Ram'i Corsair Vengeance 32 gb 6000mhz cl30 yaptım,
SSD'yi Lexar NM790 1 TB yaptım.
Önceki konuda...
Teşekkürler üstat bu şekil daha avantajlı görünüyor fakat SSD 2 TB olmalı ve Ram 32gb olmalı oradaki seçeneklerde önerebileceğiniz veya dışarıdan takviye yapabileceğim parça var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, böyle bir sistem topladım fakat 2 parçası eksik ve ne kadar araştırsam da net bir sonuca varamadım. Eğer diğer parçalarda da şu daha fiyat performans veya şu sorunlu değiştir dediğiniz olursa paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bu alttaki sistem güzel mi fikirlerinizi belirtir...
Merhaba, kasa toplamak istiyorum bütçe kafamda sınır olarak 60 fakat kalite artacaksa biraz esneyebilirim.
Ekran kartı olarak bu aklımda başka bir öneriniz olursa buyrun lütfen, 5070 ti önerildi fakat çok pahalı arada 10 bin tl oynuyor...
Merhaba, sistem toplamak istiyorum fakat bu işlerden pek anlamıyorum. İnternette araştırdığımda bu parçalar çok önerildi, herhangi bir oyunu oynarken en yüksek ayarlarda oynamak istiyorum fakat çok para harcama lüksüm yok bu yüzden fiyat performans olarak hangisi daha mantıklı olur sizce...