bastırayım dedim klips kırıldı ki klips zaten önceden kırılmış gibi bir şey çünkü basıyorum ama boş basıyorum neyse o klips çat dedi ya ben hayatımda bu...
Valla o dereceleri gören diyen de var, kullanıcıların bağzıların da gayet yeterli soğutması var, çok eziliyor bu model diyenlerde var. En nihayetin de en...
Sırf daha serin çalışsın diye 3.700 TL verebilirsen o senin tercihin. Ben vermezdim, ayrıca 3 fanlı modelinin soğutma performansını hiç bilmiyorum ama iyidir.
İtopya ile hiç iletişime geçmeden, direk sitesinde iade talebi oluştur seçeneği yok mu? Trendyol gibi mesela. Eğer varsa iade talebi oluştur gönder, yoksa...
Hocam, kutusuna koy kapat güzelce gönder gitsin iadeye. Bakalım sonuç ne olacak.
1737140477
Yada işte Gigabyte yetkilisiyle görüşcen. Ne gibi bi tamir...
@_Emir hocam, süpürge geldi. Yalnız arızalı sanırım. Max güçte çalıştırıyorum fakat şarjı çok çabuk bitiyor. Bi odadan bi odaya geçerken mesela şarjı 100, 5...
Muhtemelen hocam. Montajı yaptık, bir sorun yok. Bakalım soğutma performansı nasılmış.
1736964657
Burdan yardımcı olan, bilgisi aktaran herkesden Allah razı...
2 yıldır kullandığınızı belirtmişsiniz o yüzdendir diye düşünüyorum stok fanda gelen termal macun güzel aslında ama soğutucu yetersiz 80 85 derecelerde...