Bütçen dahilinde 5600 değil de işlemci olarak 7500f alsan daha iyi olur. Tam 25.000 TL bütçen varsa bazı parçalar giriş seviyesi kalabilir ama sistem gene...
Düzeltme yapayım ısınan modeli v2 olanı. Kaiser-9 sistemdeki 7600 gerçekten iyi. İşlemci olarak 5700x seçilip alınabilir.
Ha birde işlemci için stok...
2 sistem aldım, ikisinde de kurulu geldi. Tabi ki deneme süreci olarak. Bir süre sonra Windows etkinleştirmek lazım, etkinleştirmezsen arka planı vesaire...
Dediğiniz oyunları rahatça oynarsınız. Yalnız yeni bir ekran kartı olduğundan dolayı güzelce incelemelerini izlemek lazım. Abdullah Abi incelemişti fakat...
Arc b580li olan kafama yatmadı değil, testlerini de izledim baya iyi performans veriyor. Ben lol rocket league cs2 falan da oynamayı düşünüyorum yeri gelir...
Anakart Colorful'un Battle AX B650M Plus modeline bakabilirsin, tabi ki dediğin de olur. Ram olarak 6000mhz cl30 değerinde Kingston öneririm, ssd olarak...
Tartışmasız Rx7700Xt.
1737312929
Tek tek toplayacaksın madem, diğer belirlediğin parçaları da belirtirsen yardımcı oluruz. Yada işte parça tavsiyesinde...