Emirkanyvs isimli üyenin son içerikleri

1. Emirkanyvs

Corsair HS80 Alternatifi Kulaklık Önerisi

İnşallah bakalım.
  2. Emirkanyvs

İmkanın varsa şikayetlerinle beraber bi servise yollayabilirsen iyi olabilir.
  3. Emirkanyvs

İlk başta gayet hoşuma gitmişti kaliteli hissiyatı vardı ama işte kulaklık durduk yere dağıldı resmen.
  4. Emirkanyvs

Arctis 7'yi kullanmıştım fakat kafama küçük geldiğinden konforlu olmamış ve iade etmiştim. Muhtemelen Nova 5'de aynı olur diye düşünüyorum.
  5. Emirkanyvs

Merhabalar, hayırlı akşamlar. Corsair HS80 Wireless kulaklığım vardı. Fakat ilk günden beri ses kesme yapıyordu ve sebebsiz fiziksel zarar görmesi üzerine servise yolladım. Muhtemelen iade olucak. Bundan önce Steelseries Arctis Nova 7 almıştım ama küçük gelmesi sebebiyle konforlu olmadı onuda...
  6. Emirkanyvs

MSI MAG CORELIQUIO D240 LCD EKRAN USB / SATA PLEASE CONNECT HATASI

Kabloları yerli yerince takılı. MSI CENTER'dan driverı indirdiğim de sadece güncellemeleri denetleyebiliyorum. Kesinlikle uygulamadan indirdiğim özellikleri kullananıyorum yani girmiyor.
  7. Emirkanyvs

MSI MAG CORELIQUIO D240 LCD EKRAN USB / SATA PLEASE CONNECT HATASI

Yardımcı olur musunuz?
  8. Emirkanyvs

15.000 - 20.000 TL Aralığında Telefon Önerisi

Hocam teşekkür ediyorum. Telefonun siparişi verdim sonra gördüm bu mesajını. Bakalım gelsin bende bi inceleyeyim.
  9. Emirkanyvs

Valla öneriniz üzerine araştırdım ve gayet güzel gözüküyor.
  10. Emirkanyvs

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 2020'den beri Samsung M30S kullanıyorum. Artık normal gündelik kullanımda bile kullanılamaz halde diyebilirim. Aklımda Xiaomi Redmi Note 13 Pro var. Şuan da 14 bin küsüre satılıyor. Başka bunun yerine ne alabilirim, önerilerinizi bekliyorum? • Batarya önemli...
  11. Emirkanyvs

❌İndirim Bitti! 7800X3D - RTX5070 58.999TL VATAN

İncehesap Gaming Gecesin'de 7500f, giriş seviye anakart ve 5070'li sistemleri 57.000-58.000 TL'den satılırken öneriliyordu. Adamlar miss gibi işlemci ve anakart ile 5070 sistem vermişler 50.000 TL'ye. Sistem almayı düşünüp bide üstüne bu sistemi görüp, düşünüp almayanlar için büyük kayıp bence...
  12. Emirkanyvs

Yardım 750w 80+ psu önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-lite-0r30b00037-gen5-1-850-w-fiyati,1186430164.html Lite olmayan modeli 5.100 TL.
  13. Emirkanyvs

Yardım Rocket League Seviyor musunuz ?

Günde en az 1-2 saat oynadığım, sevdiğim bir oyun. Onun yüzünden bazen başka oyun oynıyamıyorum.
  14. Emirkanyvs

AMD Software Adrenalin 25.10.2 Güncellemesi Sonrası Oyun Açılmıyor

Aynı sorunu 9070xt kartımda Farming Simulator 25 ve BF6'da yaşadım. Sorunu her iki oyunu da stemden dosya doğrulaması yapıp, uygulumanın üstüne sağ tıklayıp uyumluluktan yönetici olarak çalıştırı işaretledikten sonra sorunum çözülmüştü.
  15. Emirkanyvs

Toplama bilgisayar tavsiyesi

Akşam bakalım hocam. Nakit mi alcan yoksa taksitli mi?
Geri