Kabloları yerli yerince takılı. MSI CENTER'dan driverı indirdiğim de sadece güncellemeleri denetleyebiliyorum. Kesinlikle uygulamadan indirdiğim özellikleri kullananıyorum yani girmiyor.
Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 2020'den beri Samsung M30S kullanıyorum. Artık normal gündelik kullanımda bile kullanılamaz halde diyebilirim.
Aklımda Xiaomi Redmi Note 13 Pro var. Şuan da 14 bin küsüre satılıyor. Başka bunun yerine ne alabilirim, önerilerinizi bekliyorum?
• Batarya önemli...
İncehesap Gaming Gecesin'de 7500f, giriş seviye anakart ve 5070'li sistemleri 57.000-58.000 TL'den satılırken öneriliyordu. Adamlar miss gibi işlemci ve anakart ile 5070 sistem vermişler 50.000 TL'ye. Sistem almayı düşünüp bide üstüne bu sistemi görüp, düşünüp almayanlar için büyük kayıp bence...
Aynı sorunu 9070xt kartımda Farming Simulator 25 ve BF6'da yaşadım. Sorunu her iki oyunu da stemden dosya doğrulaması yapıp, uygulumanın üstüne sağ tıklayıp uyumluluktan yönetici olarak çalıştırı işaretledikten sonra sorunum çözülmüştü.
Selamün aleyküm bugün kısa kesicem.
Arkadaşıma yeni bir bilgisayar aldık ( hazır sistem). Kasasının tipini beğenmediğinden akvaryum kasa alıcaz. Sisteminde ki anakart mATX olduğu için onu da değiştiricez.
Şimdi PCIe 4.0 ve 5.0 arasında 3-5 fps fark olduğunu biliyorum fakat ilerisi için gönlüm...
AMD kartlara gene neden sallanıyor anlamadım. Bence iade felan etme. Kendim 9070xt nitro+ aldım, 2 arkadaşıma 9060xt Powercolor marka hazır olarak sistem aldırttım. Şuan da birisinin montajını ve kurulumunu yapıyorum. Ne gibi bir sıkıntı yaşamaktan korkuyorsun?
Senelik bakım yaptırıyorum falan filan laflarını boşver, karta bi işlem olduysa o işlemden kaçmak için kurulan bi cümle olabilir. Başka kartlara bak direk, sıcaklıklar da fazla gözüküyor. Facebook WorldGPU muydu neydi adı o gruba bakmanı öneririm.