hocam ben çok alıp sattım slayerin 4060larından vs hiç sorun yaşamadım ısınma sorunu mobilde çok yaygın zaten ti farkına gelecek olursak 20 fps farkeder ama diğeride 300hz panel öyle düşünün
Herkese selamünaleyküm, nasılsınız, umarım iyisinizdir. Bugün sizlerden öneri isteyeceğim. Bütçem çok kısıtlı. Geçen ay kendime sıfır 600W PSU'lu bir Berry RGB Gaming kasa aldım. Bu ay ise içine F/P odaklı bir sistem toplamak istiyorum. İkinci el olacak şekilde 7000 TL'ye en güçlü nasıl bir...
Merhabalar dostlar bugün bugün geforcenow üzerinden yani ekran kartından video kaydetmek istedim fakat 1 kaydı düzgün diğer kaydı siyah ekran almış ve çözemiyorum ayrıyetten kaydı açınca bazen oyunu bozuyor renkler gri oluyor ve oyunu tekrar açınca düzeliyor acaba ekran kartımda bir arızamı var...
sağolasın reis sende
1736874833
çok geçmiş olsun hocam
1736874864
geçmiş olsun hocam
1736874875
geçmiş olsun hocam
1736874897
aynen öyle hocam geçmiş olsun
1736874918
hocam bende şaşkındım alev gibiydim
Merhabalar kuru öksürük ile başlayan ve çok ağır bir grip ile devam eden bir hastalık geçiriyorum dün gece sabaha kadar uyutmadı sıcaklığım 45 dereceyi gördü aynı hastalığı bi arkadaşımda yaşıyor acaba salgınmı var aranızda bu tarz hastalık geçiren varmı bugünlerde
Merhabalar arkadaşlar ben bursada yaşıyorum bi süredir konuştuğum bir kız arkadaşım var ve bugün ilk buluşmamızı gerçekleştiricez
Ona İlk buluşmadan küçük bi süpriz yapıp kalpli olursa iyi olur çkolata kutusu yapmayı düşünüyorum ve bir not yapıştırmayı düşünüyorum ama işim çok acil akşam...
Merhaba dostlar bildiğiniz gibi güncellemesi uzun süre önce kesilen windows 7 Hala kullanılabilirmi yada kullanan varmı? sistemim laptop ve şu özelliklere sahip
İ5 8300h
Gtx1050 ti 4gb
16gb ram
512ssd
Genellikle 2015 ve öncesi oyunları oynuyorum
Merhabalar yarın bir banka hesabı açacağım ve reşit değilim yanımda abim gelse onun imzasıyla banka hesabı açabilirmiyim? hiç bilgisi olan varmı bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim