emirneoreal isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Çok kararsızım hangi bilgisayar??

tabi hocam performansı düşük olur 140a göre
  2. E

hocam ben çok alıp sattım slayerin 4060larından vs hiç sorun yaşamadım ısınma sorunu mobilde çok yaygın zaten ti farkına gelecek olursak 20 fps farkeder ama diğeride 300hz panel öyle düşünün
  3. E

bence asla değmez ben olsam 300hz ve sadece ti farkı üzerinden slayeri tercih ederdim havadan 6 bin lira fazla verme hocam
  4. E

7000 TL'ye kasa PSU ve SSD hariç sistem önerisi

Herkese selamünaleyküm, nasılsınız, umarım iyisinizdir. Bugün sizlerden öneri isteyeceğim. Bütçem çok kısıtlı. Geçen ay kendime sıfır 600W PSU'lu bir Berry RGB Gaming kasa aldım. Bu ay ise içine F/P odaklı bir sistem toplamak istiyorum. İkinci el olacak şekilde 7000 TL'ye en güçlü nasıl bir...
  5. E

GTA5 Trainer nasıl yüklenir?

Merhaba arkadaşlar trainer nasıl kurabilirim anlatabilecek varmı vede görevlerde kullanabilirmiyim
  6. E

Lego city undercover türkçe yama nasıl kurulur

Merhabalar lego city undercover indirdim fakat internetten indirdiğim türkçe yamaları kurmayı beceremedim bunlar nasıl kurulur bilgisi olan varmı
  7. E

Türkiyede salgınmı var?

sağolasın reis yazdırdım bugün
  8. E

GEFORCE NOW EKRAN KAYDI SİYAH OLUYOR

Merhabalar dostlar bugün bugün geforcenow üzerinden yani ekran kartından video kaydetmek istedim fakat 1 kaydı düzgün diğer kaydı siyah ekran almış ve çözemiyorum ayrıyetten kaydı açınca bazen oyunu bozuyor renkler gri oluyor ve oyunu tekrar açınca düzeliyor acaba ekran kartımda bir arızamı var...
  9. E

Türkiyede salgınmı var?

sağolasın reis sende 1736874833 çok geçmiş olsun hocam 1736874864 geçmiş olsun hocam 1736874875 geçmiş olsun hocam 1736874897 aynen öyle hocam geçmiş olsun 1736874918 hocam bende şaşkındım alev gibiydim
  10. E

Türkiyede salgınmı var?

Merhabalar kuru öksürük ile başlayan ve çok ağır bir grip ile devam eden bir hastalık geçiriyorum dün gece sabaha kadar uyutmadı sıcaklığım 45 dereceyi gördü aynı hastalığı bi arkadaşımda yaşıyor acaba salgınmı var aranızda bu tarz hastalık geçiren varmı bugünlerde
  11. E

Bursada boş hediye kutusu nerede satılır?

Merhabalar arkadaşlar ben bursada yaşıyorum bi süredir konuştuğum bir kız arkadaşım var ve bugün ilk buluşmamızı gerçekleştiricez Ona İlk buluşmadan küçük bi süpriz yapıp kalpli olursa iyi olur çkolata kutusu yapmayı düşünüyorum ve bir not yapıştırmayı düşünüyorum ama işim çok acil akşam...
  12. E

Çözüldü✓ Windows 7 Kullanan Varmı?

Merhaba dostlar bildiğiniz gibi güncellemesi uzun süre önce kesilen windows 7 Hala kullanılabilirmi yada kullanan varmı? sistemim laptop ve şu özelliklere sahip İ5 8300h Gtx1050 ti 4gb 16gb ram 512ssd Genellikle 2015 ve öncesi oyunları oynuyorum
  13. E

Banka hesabı açarken yanımda abim veli olabilirmi

Merhabalar yarın bir banka hesabı açacağım ve reşit değilim yanımda abim gelse onun imzasıyla banka hesabı açabilirmiyim? hiç bilgisi olan varmı bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim
  14. E

Araba bagajı içe göçtü fiyat tahmin

konu çözülmüştür yetkililer kapatırsa sevinirim kapatma yeri varsada bulamadım özür dilerim
  15. E

Araba bagajı içe göçtü fiyat tahmin

hocam boyada attı gördüğün gibi birisinin bakması lazım malesef masraf kaçınılmaz malesef
Geri